Healthyfans.com – Let’s talk about Yoghurt Barn

Healthyfans.com – Let’s talk about Yoghurt Barn

yoghurtbarn-blog-healthyfans001

Kennen jullie Yoghurt Barn al? Ik breng regelmatig een bezoekje bij de Yoghurt Barn in de pijp te Amsterdam. Even een heerlijk ontbijtje of lunch. Wat je bij Yoghurt Bar kunt doen? Je kunt je eigen yoghurt samen stellen! Ook hebben ze high tea’s! Dit stond al een tijdje op mijn to-do list en afgelopen week heb ik bij Yoghurt Barn mogen genieten van wat ze allemaal te bieden hebben tijdens zo een high tea!

yoghurtbarn-blog-healthyfans007

Bijna iedereen eet wel yoghurt, het is lekker en het is gezond. Dus met de komst van de yoghurt barn was ik hartstikke blij. Je kunt kiezen wat voor yoghurt je wilt (hangop, soyayoghurt, geitenyoghurt etc.) en daarbij wat voor toppings je wilt. De yoghurt die ze hebben zijn allemaal biologisch en komen direct van de boer en dat proef je zeker kan ik je vertellen.

yoghurtbarn-blog-healthyfans002

Je ziet het hierboven, we kregen van alles! Lekkere broodjes met een dip (wat ook gemaakt was van de hangop!). We kregen heerlijke sapjes en verschillende yoghurtjes. De yoghurtjes waren de specials die je in de winkel kan kiezen. Ook konden we kiezen uit verschillende theesoorten en niet vergeten de taartjes!! Vooral de brownie vonden we echt ongelofelijk lekker!

yoghurtbarn-blog-healthyfans003

yoghurtbarn-blog-healthyfans005

yoghurtbarn-blog-healthyfans008

Ja, dit was zeker een geslaagde high tea. Heerlijk ook in de zomer, zo buiten op het terras. Als toetje kregen we ook nog eens een heerlijke frozen yoghurt met toppings die we zelf uit mochten kiezen. Je begrijpt wel dat we als een tonnetje naar huis gingen? Super lekker allemaal. Heel leuk om eens te doen met je vriendinnen!

yoghurtbarn-blog-healthyfans009

yoghurtbarn-blog-healthyfans004

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar de high tea? De Yoghurt Barns kun je vinden in Amsterdam en Utrecht! De High tea kost €19,95 p.p. Hier kun je nog meer over de high tea lezen en kun je ook gelijk reserveren! Enjoy! <3

yoghurtbarn-blog-healthyfans006

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.