Lekkerensimpel.com – Hotspot: Yoghurt Barn, high tea

Lekkerensimpel.com – Hotspot: Yoghurt Barn, high tea

yoghurt barn

yoghurt barn

Voor wie de Yoghurt Barn nog niet kent: bij de Yoghurt Barn kun je super lekkere yoghurt eten maar ook frozen yoghurt, lekkere sapjes/thee drinken of je kiest voor één van de zoete gebakjes zoals millionaire shortbread. Er zit een vestiging van Yoghurt Barn in Utrecht, maar ook in Amsterdam in de wijk De Pijp. Naast het feit dat de Yoghurt Barn super leuk ingericht is er overal leuke zitjes gemaakt zijn, is de yoghurt ook gewoon heerlijk!


Hoe werkt het?
Je stelt zelf je eigen yoghurt samen, als basis kies je voor magere, boeren, frozen, hangop of soja yoghurt en daarop gooi je alles wat je lekker vindt. Dit kunnen healthy dingen zijn zoals nootjes, vers fruit, muesli, vijgen, maar ook iets minder gezond, maar des te lekker brownies, karamel of koekjes. Voor diegene die niet kan kiezen zijn er de specials zoals de crazy cookies en de nieuwe Superfoods special met chiazaad, dadels en mulberries.

High tea
Naast dat je voor lekkere yoghurtjes terecht kunt bij de Yoghurt Barn, kun je er ook high tea-en. En dat is wat wij gingen doen! In elk restaurant/cafe krijg je andere dingetjes geserveerd bij je high tea. We waren dan ook super benieuwd wat we, naast natuurlijk yoghurt, geserveerd zouden krijgen.

 photo IMG_1185_zps37edae29.jpg

Alles wordt opgediend op een groot dienblad. Wij kozen in plaats van thee voor een warme chocolademelk. We kregen twee bekers met warme melk en twee schoteltjes met pure chocola, jammie. Naast de chocolademelk kregen we verschillende zoete- en hartige hapjes. Als eerste krijg je verschillende broodjes met onder andere een bruschetta dip en roomboter. Daarnaast kregen we twee grote brownies, twee millionaire shortbreads (soort boterkoek met karamel en chocolade), twee noten/zaden/fruitbars, vier verschillende yoghurtjes met toppings zoals bastogne en fruit, twee fruitsapjes en twee bekertjes met frozen yoghurt met een siroop naar keuze.

Alles was super lekker en heel erg vullend. Uiteindelijk hielden we de brownies over en namen we die mee naar huis. We kunnen wel zeggen dat we super lekker gegeten en gedronken hebben. Naast dat je lekker kunt eten bij Yoghurt Barn is het ook een fijne plek om bijvoorbeeld te studeren of te werken op je laptop.

Adres:
Yoghurt Barn Amsterdam
Eerste van der Helstraat 80
1072 NZ Amsterdam
Website: Yoghurt Barn

Je betaalt voor een high tea bij Yoghurt Barn 19,95 euro per persoon.

yoghurt barn

yoghurt barn

 photo IMG_1194_zps2cb8217c.jpg

 photo IMG_1198_zps074a2190.jpg

 photo IMG_1196_zps1e978acc.jpg

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.