Het meisje met de voedselallergie – YoghurtBarn

Het meisje met de voedselallergie – YoghurtBarn

Naast “het meisje met de voedselallergie” (wat je eigenlijk met een dikke knipoog moet lezen, want niemand vind het leuk om zo bekend te staan) ben ik ook een Mug. Klinkt raar hè, maar zo worden wij Haarlemmers genoemd. Google maar eens 😉

En als echte “mug” en taartjesgek ben ik wederom op onderzoek uitgegaan en heb ik ditmaal de Yoghurtbarn getest. En, ze zijn met dikke vlag en wimpel geslaagd! Sowieso de aankleding van deze “boerderij” is erg fijn en toegankelijk, ook als je er met je kinderen komt (leuk speelhoekje achterin).

Op het menu staat een keur van loei lekkere yoghurtjes waarbij ook aan de lactosevrije en vegan wensen is gedacht. Ik at de kokosyoghurt en die was heerlijk vol en romig; de kokossmaak viel mij reuze mee. Bekleed de yoghurts met wat je maar wilt, de keuze aan vers fruit, noten etc. is erg ruim.

Geen zin in yoghurt? Niet getreurd, dankzij de (h)eerlijke taartjes en bananenbrood van SharpSharp is ook dit dik in orde. Vrij van gluten, suikers, lactose en veelal vegan. Maar boven alles 100% lekker.

Wil je een keer echt uitpakken, boek dan een high tea. Als je van te voren je dieetwensen doorgeeft houden ze hier rekening mee.

Nog een paar tips:
– Je kan al het lekkers ook mee nemen naar huis (zo heb ik al menig culinaire toetjes verzorgd zonder mijn keuken vies te maken..)
– Ze hebben een spaarkaart voor de koffie/thee + yoghurt die je er eet.
– Je vind ook barns in Utrecht en Amsterdam!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.