Wereld Natuur Fonds en Yoghurt Barn werken samen!

Yoghurt Barn en het Wereld Natuur Fonds promoten natuurvriendelijk, gezond en lekker eten in Nederland!

De natuur beschermen door gezond en lekker te eten: dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen Yoghurt Barn en het Wereld Natuur Fonds! Wist je dat consumenten actief bijdragen aan natuurbescherming dichtbij én ver weg wanneer zij vaker kiezen voor plantaardig eten? Om die reden bieden wij, naast de loei lekkere zuivel van de Nederlandse biologische Arla boeren, ook diverse plantaardige zuivelalternatieven. Zo kun je op meerdere manieren verantwoord genieten van al je lekkers! En weet je wat ook tof is? De komende maanden gaat een deel van de opbrengst van een aantal Yoghurt Barn producten naar het Wereld Natuur Fonds!

Bij Yoghurt Barn staan we voor feel-good food met een positieve impact. Wat dat betekent? Dat we met onze Barns en producten een positieve impact willen hebben op klimaat, mens en dier. Met biologische en plantaardige zuivel willen we iedereen laten zien dat gezond en verantwoord eten hartstikke lekker én leuk is. De nieuwe samenwerking met WWF past hier dan ook heel goed bij, want samen willen we dit nóg toegankelijker maken

Dit zegt Wereld Natuur Fond over onze samenwerking! “Yoghurt Barn inspireert op een positieve en toegankelijke manier een brede groep mensen door te laten zien dat gezond en natuurvriendelijk eten lekker en leuk is.”

Yoghurt Barn is klimaatpositief!

Yoghurt Barn loves goed doen voor mens, dier en natuur. Dat zit vanaf dag één al in ons DNA. Juist in deze crisistijd is het belangrijk dat we wakker worden; dat we samen een verschil gaan maken! Om die reden brachten wij op de 50e verjaardag van Earth Day (22-04-2020) naar buiten dat wij klimaatpositief zijn gaan ondernemen. Wat dat betekent? Dat iedere gast (jij!) die bij ons komt een positieve impact heeft op het klimaat.

Welkom bij Yoghurt Barn!

Wij hebben een passie voor yoghurt; all day, every day! Yoghurt is namelijk het hele jaar én de hele dag verrassend en super lekker. Van een bakje yoghurt maken wij voor jou een healthy of een guilty pleasure. Onze Barnista staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, je te inspireren en jouw yoghurtfeestje compleet te maken.

Ga voor jouw biologische (plantaardige) yoghurt naar keuze, en voeg hier heerlijke toppings aan toe. Een crunchy nootje, fris vers fruit, heerlijke brokken fair trade chocolade en/of een smaakvolle siroop. En wist je dat we nog veel meer met yoghurt doen, bijvoorbeeld het maken van een heerlijk verfrissende milkshake? Kom naar de Barn en ervaar alle mogelijkheden van yoghurt; puur, vers, biologisch en gezond!

_W6A7176 - versie 2
F35 YoghurtBarn-211 def versie
YoghurtBarn-63
YoghurtBarn-117
Ons lekkers in de spotlight!
Hot Special Website 2

HOT SPECIALS

Als het koud en guur is buiten, kun je vast wel een hartverwarmend en loei lekker drankje gebruiken. Bij ons kun je deze koude herfst- en winterdagen genieten van heer-lij-ke Hot Specials! Wat dacht je van een Tony’s Chocolonely Karamel Zeezout Hot Choco? Of onze gloednieuwe koffiespecial met Speculoos?! Om je lippen bij af te likken, trust us!

Yoghurt Barn-20 ps edit LR

HOMEMADE CAKES & PIES

Voor ons Yoghurt Blueberry Cake en het befaamde home made bananenbrood hebben wij ons eigen overheerlijke recept. De cakes worden met liefde voor Yoghurt Barn gebakken. Ook hebben wij nu een heel nieuw, vegan (!) kokosbrood met pure choco; mmm! Afgelopen jaar hebben wij ons gebakassortiment rijkelijk aangevuld met de loei lekkerste producten die speciaal voor ons worden gemaakt. Wat dacht je van Carrot Cake, Red Velvet Cake, Barn Brownie of Oreo Cheesecake? Ook hebben we Sharp Sharp gebakjes. Die zijn gluten-, lactose- en suikervrij, en sommigen ook notenvrij. Voor ieder dus wat loei lekkers!

YoghurtBarn-97

HIGH TEA

Waar wij het meest bekend om staan? Dat moet toch echt wel onze High Tea zijn. Een overheerlijk plateau gevuld met allerlei lekkers. Onze Barn High Tea is al jaren immens populair; er zijn al menig vingers bij afgelikt! Wil jij eens echt origineel en zomers genieten de komende warme maanden? Klik dan hierboven op de knop ‘High Tea’ en reserveer snel!

Chia specials in weck

OATS & CHIA PUDDING

Stap jij onze Barn binnen met een knorrende maag en kun je wel wat vullends gebruiken? Dan raden wij je onze Overnight Oats of Chia Pudding aan. Beide lekkernijen worden gemaakt met plantaardige melk en yoghurt, waardoor ze helemaal vegan proof zijn! Kies een lekkere Special of ga voor de ‘zelf samenstellen’ optie om het feestje compleet te maken. Eet smakelijk!

Schermafbeelding 2018-12-20 om 13.05.49

COFFEE & (SLOW)TEA

In de Barn kun je ook genieten van de lekkerste organic koffie en thee; perfect uitgekozen om de smaak van yoghurt aan te vullen. Onze Barnista’s heten niet voor niets zo, want vol liefde en kunde schenken zij jouw favoriete cappuccino of latte en helpen ze je bij het kiezen van de lekkerste thee. Liever wat extra’s? Bekijk onze Hot Specials hierboven eens. Mmmm!

YoghurtBarn-38

BARN WRAPS & TOAST

Gek op yoghurt, maar trek in iets knapperigs? Probeer onze Barn Toast! Een heerlijke getoaste zuurdesemboterham met daarop als basis een biologische zuivelspread en een keuze uit verschillende toppings. Wat kleinere, toch hartige trek? Probeer dan onze nieuwe groentenwraps eens uit! Een bietenwrap met avocadospread, of een wortelwrap met biologische geitenkaas? Jep, die hebben we ook!