Kadobon LR

De enige echte Barn Store

Ben je zó gek op onze Barn producten dat je er thuis op de bank ook van zou willen genieten? Dat kan! Onze nieuwe en goedgevulde Barn Store bevat allerlei leuks en lekkers om de Barn mee in huis te halen (of om de Barn mee te nemen onderweg!).

Scroll naar beneden om het assortiment te bekijken.

Klik hier om een bestelling te plaatsen!

YB’s Thermosbeker

Nieuw in de Barn Store: deze super sjieke, duurzame Yoghurt Barn Thermosbekers van Retulp. Voor €19,95 loop jij straks rond met deze topper van Retulp mét Yoghurt Barn branding erop. Wij sluiten ons helemaal aan bij de visie van Retulp over het belang van de herbruikbare beker: “Eenmalig is schandalig!”. En dan nog iets: door een Retulp thermosbeker aan te schaffen, drinkt iemand ter wereld (voor wie schoon drinkwater alles behalve vanzelfsprekend is) met je mee! Oftewel: jij hebt een prachtige beker (we bedoelen; kijk deze kleur) die jouw warme en/of koude drank echt lang warm/koud houdt (tried and tested door Team Yoghurt Barn), je doet goed voor de planeet én voor de mensen die er samen met jou op rondlopen.

Klik hier om een bestelling te plaatsen!
Thermos LR
Yoghurt Cup LR

Yoghurt Cups

Naast onze Thermosbekers hebben we nu ook deze onwijs leuke Yoghurt Cups, waar je jouw yoghurtje in mee kunt nemen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook erg handig én iets leuks voor het oog. Onze Barnista’s doen de toppings in het handige bakje dat bovenop de Yoghurt Cups zit, zodat die lekker knapperig en vers blijven als je je yoghurtje een tijdje later pas op wilt eten. We hebben twee varianten en ze zijn te koop voor 17,50 per stuk. De eerste Yoghurt special krijg je er gratis bij, en als je je cup daarna meeneemt naar de Barn, krijg je 0,25 korting op de Special!

In de Barn vind je twee verschillende designs

Klik hier om een bestelling te plaatsen!

Ons boek: YOGHURT!

Yoghurt is loei lekker; all day, every day. Wij willen onze passie voor yoghurt graag met iedereen delen, in de vorm van de leukste recepten! Wil je zelf met yoghurt aan de slag? Dat juichen wij natuurlijk toe! In onze Barns ligt ons eigen boek Yoghurt. Hierin vind je de lekkerste recepten die je gemakkelijk thuis kunt maken! Hij is voor 15,- te koop bij alle bekende boekenwinkels of via deze link. Veel kookplezier!

Je kunt het boek ‘YOGHURT’ vinden in onze Barn

Klik hier om een bestelling te plaatsen!
Boek LR
Tas LR

Yoghurt Barn Canvas Tas

Hoe leuk zijn onze Yoghurt Barn Canvas tassen? Wie wil zijn of haar spulletjes nou niet meenemen in zo’n leuke, duurzame tas? Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren en elke kleur heeft twee varianten. Elke tas heeft haar eigen quote, zoals de bekende ”My yoghurt brings all the boys to the Barn”, maar ook de nieuwste quote ”May the froyo be with you’‘. Voor 5,- is de leukste tas voor jou!

Wist je dat je bij Yoghurt Barn met je spaarkaart ook kunt sparen voor één van de vier tasjes? Lever je volle ‘yoghurt’ of ‘coffee’ spaarkaart in en kiezen maar!

In de Barn vind je vier verschillede quotes/designs in twee verschillende kleuren

Klik hier om een bestelling te plaatsen!

Homemade Granola

Onze homemade Granola is té lekker om er alleen in de Barn van te kunnen genieten, dus nu is deze lekkernij ook verkrijgbaar voor thuis. Een klein bakje versgebakken granola is 3,25 en een groot bakje 3,95.

We verkopen onze lekkere granola in twee verschillende maten in de Barn

Klik hier om een bestelling te plaatsen!
Tea LR

Overheerlijke losse thee

Onze verschillende smaken losse thee kun je ook voor thuis meenemen. We hebben een zakje thee van 80 gram voor 6,75. Zo kan jij overal genieten van de lekkerste thee. Ken je bijvoorbeeld ieders favoriet Notendroom, of ga jij liever voor één van de nieuwere smaken, zoals Holiday Fever?

Er zijn in totaal 8 smaken verkrijgbaar in elke Barn

Klik hier om een bestelling te plaatsen!

Yoghurt Barn Coffee

Vol trots presenteren wij: de enige echte ‘Yoghurt Barn blend’ van Bocca voor thuis! Hiermee kun je het echte Barn gevoel in huis halen en lief, huisgenoten of gasten verrassen met deze verse koffie. De smaak van de koffie is romig, met een vleugje marsepein en chocola, met een notige ondertoon en een volle body. Voor 8,- heb je een zak van 250 gram en voor 24,50 een zak van 1000 gram.

De lekkerste koffie voor thuis is te vinden in onze Barns

Klik hier om een bestelling te plaatsen!
Coffee LR
Chai LR

David Rio Chai

Ook zo’n fan van de heerlijke Chai Latte? Met deze potten van David Rio geniet je er thuis ook van! Voor 11,95 kan je één van de smaken thuis uittesten. Je hoeft alleen wat warme melk toe te voegen en dan is het genieten geblazen!

Klik hier om een bestelling te plaatsen!