giftcard

De enige echte Barn Store

Ben je zó gek op onze Barn producten dat je er thuis op de bank ook van zou willen genieten? Dat kan! Onze nieuwe en goedgevulde Barn Store bevat allerlei leuks en lekkers om de Barn mee in huis te halen (of om de Barn mee te nemen onderweg!).

Scroll naar beneden om het assortiment te bekijken.

Helaas kun je dit alles (nog) niet online bestellen, maar onze Barnista’s staan in de Barn voor je klaar!

YB’s Ecoffeecups

Vanaf nu hebben wij een originele, leuke én duurzame oplossing: de Yoghurt Barn Coffee Cup om jouw koffie in mee te nemen! Ze zijn gemaakt door Ecoffeecup; een merk dat coffee cups maakt van biologisch afbreekbaar bamboe. Samen met hen willen wij met deze leuke items zoveel mogelijk afval besparen en iedereen wijzen op hoe makkelijk en zelfs leuk dat kan zijn. We hebben drie verschillende kleuren en twee verschillende maten. Ze kosten 12,50 (voor de kleine) en 14,50 (voor de grote). De beker én de deksel zijn vaatwasserbestendig. En er is er nog een leuke bijkomstigheid: als je naar de Barn komt met jouw (YB) coffee cup krijg je 0,25 cent korting op jouw drankje!

In onze Barn vind je twee maten in drie verschillende kleuren

Schermafbeelding 2018-09-19 om 13.57.03
Schermafbeelding 2018-12-13 om 13.02.13

Yoghurt Cups

Naast onze Ecoffee Cups hebben we nu ook deze onwijs leuke Yoghurt Cups, waar je jouw yoghurtje in mee kunt nemen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook erg handig èn iets leuks voor het oog. Onze Barnista’s doen de toppings in het handige bakje dat bovenop de Yoghurt Cups zit, zodat die lekker knapperig en verse blijven als je je yoghurtje een tijdje later pas op wilt eten. We hebben twee varianten en ze zijn te koop voor 17,50 per stuk. De eerste Yoghurt special krijg je er gratis bij, en als je je cup daarna meeneemt naar de Barn, krijg je 0,25 korting op de Special!

In de Barn vind je twee verschillende designs

Ons boek: YOGHURT!

Yoghurt is loei lekker; whole day, every day. Wij willen onze passie voor yoghurt graag met iedereen delen, in de vorm van de leukste recepten! Wil je zelf met yoghurt aan de slag? Dat juichen wij natuurlijk toe! In onze Barns ligt onze eigen boek Yoghurt. Hierin vind je de lekkerste recepten die je gemakkelijk thuis kunt maken! Hij is voor 15,- te koop bij alle bekende boekenwinkels of via deze link. Veel kookplezier!

Je kunt het boek ‘YOGHURT’ vinden in onze Barn

Schermafbeelding 2018-09-21 om 09.47.24
Schermafbeelding 2018-12-13 om 13.04.54

Yoghurt Barn Canvas Tas

Hoe leuk zijn onze Yoghurt Barn Canvas tassen? Wie wil zijn of haar spulletjes nou niet meenemen in zo’n leuke, duurzame tas? Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren en elke kleur heeft twee varianten. Elke tas heeft haar eigen quote, zoals de bekende ”My yoghurt brings all the boys to the Barn”, maar ook de nieuwste quote ”May the froyo be with you’‘. Voor 5,- is de leukste tas voor jou!

Wist je dat je bij Yoghurt Barn met je spaarkaart ook kunt sparen voor één van de vier tasjes? Lever je volle ‘yoghurt’ of ‘coffee’ spaarkaart in en kiezen maar!

In de Barn vind je vier verschillede quotes/designs in twee verschillende kleuren

Homemade Granola

Onze homemade Granola is tè lekker om er alleen in de Barn van te kunnen genieten, dus nu is deze lekkernij ook verkrijgbaar voor thuis. Een klein bakje versgebakken granola is 3,25 en een groot bakje 3,95.

We verkopen onze lekkere granola in twee verschillende maten in de Barn

DSC_0105
DSC_0111

Overheerlijke losse thee

Onze verschillende smaken losse thee kun je ook voor thuis meenemen. We hebben een zakje thee van 300 gram voor 6,75. Zo kan jij overal genieten van de lekkerste thee. Ken je bijvoorbeeld ieders favoriet Notendroom, of ga jij liever voor één van de nieuwere smaken, zoals Holiday Fever?

Er zijn in totaal 8 smaken verkrijgbaar in elke Barn

Yoghurt Barn Coffee

Vol trots presenteren wij: de enige echte ‘Yoghurt Barn blend’ van Bocca voor thuis! Hiermee kun je het echte Barn gevoel in huis halen en lief, huisgenoten of gasten verrassen met deze o-ver-heer-lijk-e koffie. De smaak van de koffie is romig, met een vleugje marsepein en chocola, met een notige ondertoon en een volle body. Voor 8,- heb je een zak van 250 gram en voor 24,50 een zak van 1000 gram.

De lekkerste koffie voor thuis is te vinden in onze Barns

Schermafbeelding 2018-12-13 om 13.02.21
DSC_0093 (2)

David Rio Chai

Ook zo’n fan van de heerlijke Chai Latte? Met deze potten van David Rio geniet je er thuis ook van! Voor 11,95 kan je één van de smaken thuis uittesten. Je hoeft alleen wat warme melk toe te voegen en dan is het genieten geblazen!

In de Barn vind je verschillende smaken en maten van David Rio