FAQ

FAQ / Veelgestelde Vragen 

 

Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan of vind je het antwoord niet duidelijk genoeg, dan kun je altijd contact met ons opnemen via Facebook of een mailtje sturen naar hello@yoghurtbarn.nl. Loei veel liefs, team Yoghurt Barn.

“Welke soorten yoghurt kan ik bij jullie kiezen?” 

Wij hebben 7 soorten biologische yoghurt, waarvan vier met koemelk en drie op plantaardige basis. De vier soorten op basis van koemelk zijn magere yoghurt, boeren yoghurt, Barn yoghurt en frozen yoghurt. De drie plantaardige soorten zijn sojayoghurt, kokosyoghurt en amandelyoghurt.

“Hebben jullie ook andere lekkere dingen dan yoghurt?” 

Zeker weten! Je kunt op deze pagina ons menu bekijken. We hebben ook heerlijke home made gebakjes, knapperige Barn Toast, smakelijke wraps en plantaardige Overnight Oats of Chia Pudding! En wat dacht je van koffie? Daar zijn wij ook héél goed in!

“Kan ik als vegetariër/veganist ook bij jullie terecht?”

Jep! Zelfs àl onze producten zijn vegetarisch. Daarnaast hebben we ook veel veganistische opties. Zo kun je al onze yoghurtjes veganistisch maken door voor één van onze plantaardige yoghurts te kiezen, hebben we veganistisch kokosbrood en gebakjes van Sharp Sharp en zijn ook al onze koffies met plantaardige melksoorten te verkrijgen. Daarnaast hebben we sinds oktober 2019 een Vegan High Tea – mjam! 

“Ik heb een speciale dieetwens. Kan ik dan ook bij jullie terecht?” 

Jazeker! Sinds kort hebben wij veel veganistische producten en opties. Daarnaast hebben wij lactosevrije yoghurt en gluten- en/of notenarme producten. Deze zijn slechts ‘arm’ en niet ‘vrij’, omdat de producten wel in aanraking gekomen kunnen zijn met gluten en/of noten. Daarom is het altijd belangrijk dat als je erg allergisch bent, dat je dit altijd even meldt bij de Barnista’s. Heb je een specifieke vraag van tevoren? Dan kun je ons altijd via de telefoon en/of onze sociale media kanalen bereiken.

“Hoe werkt het met de toppings?” 

We hebben allerlei verschillende toppings waar je uit kunt kiezen om jouw eigen yoghurtfeestje te creëren. Keuzestress? We hebben ook zes vaste Specials; combinaties die loei lekker zijn en waar je ook altijd één topping gratis van kunt wisselen.

“Kan ik een tafeltje reserveren?” 

Voor een High Tea, Barn Brunch en All Day Breakfast Deluxe kun je hier reserveren, of door te bellen. Als je voor iets anders lekker langs wilt komen, kun je simpelweg de Barn binnenlopen en een plekje zoeken. Voor onze ‘losse producten’ kunnen we helaas geen reservering aannemen.

“Wat zit er allemaal bij de High Tea / Brunch / Zoete Proeverij?” 

We vinden het leuk om dit een verrassing te laten zijn, maar we begrijpen dat je het graag van tevoren zou willen weten. Daarom kun je op deze pagina vinden wat er allemaal bij jouw gewenste lekkernij zit, of je ervoor moet reserveren en wat de prijzen zijn.

“Mag ik mijn huisdier meenemen naar de Barn?” 

Zolang hij of zij niet gevaarlijk is en andere gasten geen overlast bezorgt, dan is jouw vriendje uiteraard welkom in onze Barn; gezellig!

“Hebben jullie speciale voorzieningen voor kinderen en baby’s?”  

Ja! Wij hebben zelfs (en daar zijn we heel trots op) een Happy Service Award van Oei Ik Groei gewonnen voor het feit dat wij een kindermenuutje hebben, er in elke full service Barn een leuke speelhoek (of meerdere!) te vinden is en omdat we verschoonmogelijkheden hebben op het toilet. Meer weten over de award? Klik dan hier.

“Wat is het verschil tussen de All Day Breakfast, de All Day Lunch en de All Day Breakfast Deluxe?” 

De All Day Breakfast en de All Day Lunch zijn mini deals die we al langer in onze Barns aanbieden. Je kiest een medium Yoghurt Special bij beide. Bij de Breakfast zit er dan een croissantje of een stukje toast met boter en/of jam en een warme drank naar keuze bij. Bij de Lunch heb je keuze uit een stukje bananenbrood of een blueberry muffin en een biologisch sapje.

De All Day Breakfast Deluxe is een uitgebreide variant! Als je eens ècht lekker uitgebreid wil ontbijten buiten de deur, dan moet je voor deze gaan. Het beste is om hiervoor te reserveren, zodat het allemaal lekker klaarstaat zodra je op de afgesproken tijd de Barn binnenstapt. Op deze pagina kun je alle informatie vinden en reserveren!

“Kan ik als zwangere vrouw bij jullie komen eten?” 

Ja, dat kan. Al onze producten zijn zwangere vrouwen proof en kunnen zonder zorgen gegeten worden!  

“Wat voor soorten melk hebben jullie?” 

Wij hebben uiteraard gewone (biologische!) koemelk, maar ook amandelmelk, havermelk, sojamelk en kokosmelk!

“Waarom maken jullie (nog) gebruik van plastic meeneemmateriaal?”  

We krijgen vaak de vraag waarom wij in onze Barns nog gebruik maken van plastic meeneembekers. Hier willen we daarom graag aandacht aan besteden. Onze yoghurtbekers en deksels zijn gemaakt van PET plastic. Vroeger waren deze gemaakt van PLA (biologisch afbreekbaar ‘plastic’, waar onze meeneemlepels van zijn gemaakt), maar de afvalindustrie is tegenwoordig beter ingericht om PET te scheiden en recyclen dan PLA. Als PLA in de prullenbakken belandt, wordt het verbrand in plaats van gescheiden voor hergebruik. Om deze reden kiezen we bewust voor gerecycled plastic, omdat dit minder impact heeft op het milieu. Er zijn tot op de dag van vandaag geen betere alternatieven beschikbaar die qua duurzaamheid een verbetering bieden, doorzichtig zijn (wat onze bekers moeten zijn) en daarbij commercieel haalbaar. Zodra deze er zijn, zullen we dit zeker onderzoeken. Mochten jullie ideeën hebben, dan horen we dat graag. Als laatste willen we ook graag melden dat we tegenwoordig wèl papieren rietjes hebben. Wil je geen plasticen rietje, dan kun je dat aangeven. Wil je helemaal geen plastic meer gebruiken in de Barn, maar toch jouw yoghurtje of koffie meenemen? Kijk dan op bij Barn Store voor onze Yoghurt Cup en Coffee Cup!