High Tea in Breda

Een klimaatpositieve High Tea met verse yoghurt, homemade gebak en nog heel veel ander lekkers in Breda! 

Breda’ers houden van heerlijk genieten, dat staat als een huis boven water! En wist je dat dat genieten ook kan met de gezonde yoghurts, toppings en bijzondere theeën van Yoghurt Barn in de vorm van de lekkerste High Tea van Breda? In het bruisende centrum vind je sinds februari 2018 onze knusse, gezellige Barn. Onze Barnista’s zorgen voor een onvergetelijk en vooral loei lekker moment. Zien we je snel in Breda?

De High Tea kost 22,95 per persoon. Sinds 2020 heeft elke gast die bij ons komt genieten een positieve impact op het klimaat. Meer weten? Check dan deze pagina. Wil je graag weten wat er allemaal voor lekkers bij zit? Scrol dan even naar beneden.

Je kunt onze High Tea nu ook vegan reserveren. Deze lekkernij kost 24,95 per persoon.

De High Tea duurt ongeveer een uurtje of anderhalf. Heb je nog vragen, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de FAQ pagina of een berichtje sturen naar ons via Facebook.

YoghurtBarn-63
2
YoghurtBarn-117

Wat zit er allemaal voor lekkers bij?

Die heerlijke zoetigheden komen in de vorm van onze smakelijke Yoghurt Specials, een knapperige Barn Sandwich, de nieuwe wraps, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk hierbij eens aan Red Velvet Cake, Chocolate Caramel Shortbread, onze Barn Brownie en nog veel meer lekkers; kwijlen is toegestaan!

Vergeet niet te reserveren!

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand verwennen met zo’n lekker vol dienblad? Reserveer snel! Zonder reservering kunnen we de versheid van de producten niet garanderen. Tevens is er niet altijd plek als je spontaan binnenkomt.

Komen genieten met een grote(re) groep?

Bel de betreffende Barn voor de mogelijkheden. Telefoonnummers kunt u hieronder vinden.

Speciale dieetwens?

Wij denken graag met je mee als je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt. We zijn een bedrijf waarin wordt gewerkt met veel allergenen, maar we doen ons best om samen met jou tot een passende oplossing te komen. Van de High Tea hebben we een gluten-arme variant. Dit houdt in dat alle producten van nature glutenvrij zijn, maar wel in dezelfde keuken worden bereid als al onze andere producten. Voor lactose- en koemelk intoleranties hebben we sojayoghurt. Als laatste hebben we ook opties voor mensen met een lichte notenallergie, maar we blijven een bedrijf waar veel met noten wordt gewerkt. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Om er zeker van te zijn dat wij rekening kunnen houden met jouw dieetwens, kun je het beste van tevoren even contact met ons opnemen door te bellen, mailen of via sociale media.

Reserveer je een High Tea of Brunch met sojayoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij de oorspronkelijke prijs.