High Tea in Den Bosch

Een High Tea met heerlijke gebakjes, dips en onze befaamde yoghurts in bourgondisch Den Bosch!

Brabanders genieten van eten en drinken, dat moge duidelijk zijn. En wist je dat genieten ook kan met de gezonde yoghurts, toppings en bijzondere theeën van de Yoghurt Barn? Sinds februari 2016 hebben wij een Barn in het hartje van Den Bosch, op loopafstand van parkeerplaatsen, het centraal station en het bruisende centrum van deze stad. Onze barnista’s zorgen voor een onvergetelijk en vooral loei lekker moment, speciaal voor jou! Zien we je snel?

Van maandag tot en met vrijdag zijn we dagelijks geopend vanaf 8:30 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds.
Zaterdags kun je bij ons van 09:00 – 18:00 uur terecht en op zondag van 10:00 – 18:00 uur.

Neem je vrienden mee naar de Barn!

Lekkerste High Tea van Den Bosch!

Geniet samen met je beste vriendin of vriendin, je moeder of je oma van onze High Tea, Brunch of Picknick in het bourgondische centrum van Den Bosch!

High Tea in de Barn

Ken je onze High Tea al? Gezond, verrassend maar vooral loei lekker! Je maakt kennis met een groot deel van ons uitgebreide assortiment. Denk hierbij natuurlijk aan twee kleine Yoghurt Specials per persoon, zoals de Crazy Cookie, Brownie Bango, Energy Explosion en Merry Berry. Je krijgt daarbij ook allerlei heerlijke (vegan) gebakjes, een goddelijke brownie, een stuk carrot cake en knapperige broodjes met yoghurtdips. En heb je al eens gehoord van onze Barn Toast? Jep, ook die zit erbij. Ultiem smullen dus!

Naast yoghurt, brood en taartjes bieden we je natuurlijk heerlijke varianten ‘slow tea’ van TeaBar aan. En zoals dat hoort bij een high tea, is de thee onbeperkt en zit het bij de prijs inbegrepen. Bij onze thee denk je aan de Hello Sunshine, Notendroom of de Champagne Thee. Een ware beleving! Krijg je al trek?

Als toetje krijg je een heerlijke frozen yoghurt; een gezond en heerlijk alternatief voor het ijs dat je gewend bent. En mocht je het niet op krijgen, neem je de rest gewoon mee in een doggybag. Je hebt er tenslotte voor betaald!

Review

Wil je ook eens een review van ons lezen, kijk bijvoorbeeld eens op de blog van Teskuh.

Lees de blog

Teske de Schepper ~ teskuh.nl

Neem je vrienden mee!

Of je nu met z’n tweetjes komt of met een grote groep, je wordt gegarandeerd verwend op een heel bijzondere manier. Onze High Tea serveren wij dagelijks in Den Bosch op reservering om je de leukste beleving te bieden.

Verdere info..

Een High Tea duurt ongeveer 1,5uur. Genoeg tijd over om daarna lekker te gaan shoppen. We vragen je vriendelijk met PIN betalen.

Kom gezellig naar onze Barn en geniet van de High Tea (20,95 p.p.) en reserveer nu via deze site. Reserveer vooral in de weekenden ver van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Ook grotere groepen verwelkomen we graag, neem hiervoor contact op met ons team.

Maar ik heb een allergie?! (of volg een diëet)

Geen zorgen! Loei genieten kan ook met allergieën of dieëten. Wij denken graag met je mee als je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt. We zijn een bedrijf waarin wordt gewerkt met vele allergenen, maar we doen ons best om samen met jou tot een passende oplossing te komen. Van de high tea hebben we een gluten-arme variant, dit houdt in dat alle producten van nature glutenvrij zijn; wel worden deze producten in dezelfde keuken bereid als al onze andere producten. Voor lactose- en koemelk intoleranties hebben we opties met soja en het gebak kan gluten-, lactose- en suikervrij verzorgd worden. Onze brownies bevatten echter wel roomboter, waardoor deze niet lactosevrij is. We hebben opties voor mensen met een lichte notenallergie, wel zijn we een bedrijf waarin veel met noten wordt gewerkt.
Mocht je verdere vragen hebben over allergieën horen wij het graag! Geef dit dan duidelijk aan bij je reservering. We vinden vast een oplossing voor je!