High Tea in Den Bosch

Een High Tea met heerlijke gebakjes, dips en onze befaamde yoghurts in bourgondisch Den Bosch!

Brabanders genieten van eten en drinken, dat moge duidelijk zijn. En wist je dat genieten ook kan met de gezonde yoghurts, toppings en bijzondere theeën van de Yoghurt Barn? Sinds februari 2016 hebben wij een Barn in het hartje van Den Bosch, op loopafstand van parkeerplaatsen, het centraal station en het bruisende centrum van deze stad. Onze barnista’s zorgen voor een onvergetelijk en vooral loei lekker moment, speciaal voor jou! Zien we je snel?

De High Tea kost 21,50 per persoon. Wil je graag weten wat er allemaal voor lekkers bij zit? Scrol dan even naar beneden.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de FAQ pagina of een berichtje sturen naar ons via Facebook.

_W6A7271
_W6A7299
_W6A7280

Wat zit er allemaal voor lekkers bij?

Die heerlijke zoetigheden komen in de vorm van onze smakelijke Yoghurt Specials, een knapperige Barn Toast, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk hierbij eens aan Red Velvet Cake, Chocolate Caramel Shortbread, onze Barn Brownie en nog veel meer lekkers; kwijlen is toegestaan!

Vergeet niet te reserveren!

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand verwennen met zo’n lekker vol dienblad? Reserveer snel! Zonder reservering kunnen we de versheid van de producten niet garanderen. Tevens is er niet altijd plek als je spontaan binnenkomt.

Komen genieten met een grote(re) groep?

Bel de betreffende Barn voor de mogelijkheden. Telefoonnummers kunt u hieronder vinden.

Speciale dieetwens?

Wij denken graag met je mee als je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt. We zijn een bedrijf waarin wordt gewerkt met vele allergenen, maar we doen ons best om samen met jou tot een passende oplossing te komen. Van de High Tea hebben we een gluten-arme variant. Dit houdt in dat alle producten van nature glutenvrij zijn, maar wel in dezelfde keuken worden bereid als al onze andere producten. Voor lactose- en koemelk intoleranties hebben we sojayoghurt en het gebak kan gluten-, lactose- en suikervrij verzorgd worden. Als laatste hebben we ook opties voor mensen met een lichte notenallergie, maar we blijven een bedrijf waar veel met noten wordt gewerkt. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Geef jouw voorkeur en ernst van de allergie/intolerantie duidelijk aan bij de reservering.

Reserveer je een High Tea of Brunch met sojayoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij de oorspronkelijke prijs.