Kadobon

Kadobon: geef de yoghurtliefde door!

Yoghurt Barn Kadobon

Op zoek naar een cadeautje voor de echte yoghurtliefhebber? Verras hem of haar met een heuse Yoghurt Barn Kadobon en geef iemand daarmee een klimaatpositief cadeautje! Je kunt kiezen voor een High Tea kadobon (€21,95), een Brunch kadobon (€19,95) of een kadobon ter waarde van €7,50. Alle bonnen zijn gedrukt op mooi dik papier en er is ruimte om een leuk persoonlijk berichtje te schrijven. Zo is hij altijd leuk om te geven!

Hoe werkt het?

Je kunt de kadobonnen natuurlijk in de Barns kopen, maar wij begrijpen dat dit niet voor iedereen om de hoek is. Daarom kun je het formulier hieronder invullen en hem online bestellen. Wij versturen de bon(nen) per post naar je toe. Dit proces kan soms eventjes duren, dus wees op tijd met bestellen als je de bon voor een bepaalde gelegenheid nodig hebt.

Goed om te weten

Iedere gast die bij Yoghurt Barn komt eten of drinken, heeft een positieve impact op het klimaat! Das nog eens leuk geven!

De kadobonnen zijn niet locatiegebonden. Je kunt ze dus bij elke Barn uitgeven.

Vergeet voor een High Tea en/of Brunch niet te reserveren.

Sinds de bonnen zijn gedrukt, hebben we een aantal nieuwe locaties geopend. Voor een overzicht van al onze locaties kun je hier terecht.

 

We wensen je alvast veel plezier met geven, maar wij denken dat dat wel goed moet komen!

Kadobon LR

Bestel ‘m hier!