Kadobon

Kadobon: geef de yoghurtliefde door!

Een cadeautje voor op de mat tijdens deze moeilijke periode?

Is er iemand die juist nu een lichtpuntje verdient in zijn of haar agenda? Iemand op wie jij ontzettend trots bent, omdat hij of zij in de zorg werkt? Of iemand die je nu erg mist, omdat jullie elkaar nu niet kunnen zien? Misschien kun jij diegene(n) wel heel erg verrassen met een ‘cadeautje voor op de mat’. Kies een cadeaubon uit, bestel ‘m hieronder en laat hem op de mat van de ander bezorgen. Je geeft iemand én een overheerlijk cadeautje, maar ook iets om gezellig samen te plannen en naar uit te kijken! Dat kan iedereen nu wel even gebruiken. We wensen een ieder die dit leest veel sterkte, liefde en gezondheid! 

 

Yoghurt Barn Kadobon

Op zoek naar een cadeautje voor de echte yoghurtliefhebber? Verras hem of haar met een heuse Yoghurt Barn Kadobon! Je kunt kiezen voor een High Tea kadobon (€21,95), een Brunch kadobon (€19,95) of een kadobon ter waarde van €7,50. Alle bonnen zijn gedrukt op mooi dik papier en er is ruimte om een leuk persoonlijk berichtje te schrijven. Zo is hij altijd leuk om te geven!

Hoe werkt het?

Je kunt de kadobonnen natuurlijk in de Barns kopen, maar wij begrijpen dat dit niet voor iedereen om de hoek is. Daarom kun je het formulier hieronder invullen en hem online bestellen. Wij versturen de bon(nen) per post naar je toe. Dit proces kan soms eventjes duren, dus wees op tijd met bestellen als je de bon voor een bepaalde gelegenheid nodig hebt.

Goed om te weten

De kadobonnen zijn niet locatiegebonden. Je kunt ze dus bij elke Barn uitgeven.

Vergeet voor een High Tea en/of Brunch niet te reserveren.

Sinds de bonnen zijn gedrukt, hebben we een aantal nieuwe locaties geopend. Voor een overzicht van al onze locatie’s kun je hier terecht.

 

We wensen je alvast veel plezier met geven, maar wij denken dat dat wel goed moet komen!

Kadobon LR

Bestel ‘m hier!