Nieuws

Blijf up to date!

Wil jij als echte yoghurtfan weten wat er allemaal in en rondom Yoghurt Barn gebeurt? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Hier kondigen wij gewonnen awards, nieuwe locaties die komen gaan, leuke artikelen die over zijn geschreven of andere YB-nieuwtjes aan.

Nieuw: Ecoffeecups van Yoghurt Barn

Ochtend betekent tijd voor koffie. Helaas zitten er nog steeds te weinig uren in een dag, dus een momentje neerploffen en rustig genieten is er vaak niet bij. Vanaf nu hebben wij een originele, leuke èn duurzame oplossing: de Yoghurt Barn Coffee Cup om jouw koffie in mee te nemen! Ze zijn gemaakt door Ecoffeecup; een merk dat coffee cups maakt van biologisch afbreekbaar bamboe. Samen met hen willen wij met deze leuke items zoveel mogelijk afval besparen en iedereen wijzen op hoe makkelijk en zelfs leuk dat kan zijn. We hebben drie verschillende kleuren en twee verschillende maten. Ze kosten 12,50 (voor de kleine) en 14,50 (voor de grote). De beker èn het deksel zijn vaatwasserbestendig. En er is er nog een leuke bijkomstigheid: als je naar de Barn komt met jouw (YB) coffee cup krijg je 0,25 cent korting op jouw drankje!

Er zijn drie kleuren, elk in twee maten. Ze zijn verkrijgbaar in elke Barn!

Schermafbeelding 2018-09-19 om 13.57.03
Veemarktstraat Breda

Yoghurt Barn komt naar Breda!

Ja ja ja, het is echt waar! Begin 2019 openen wij de deuren van onze dertiende locatie in deze gezellige stad. Naast het feit dat dit onze dertiende Barn wordt, is het ook onze eerste franchise vestiging. Een nieuw, heel spannend avontuur waar we erg veel zin in hebben. Komende maanden gaan we aan de slag om het prachtige pand aan de Veemarktstraat om te toveren tot een echte Barn. Het enige wat wij nog nodigen hebben, is de geschikte persoon om de Barn te gaan draaien..

Kijk snel op deze pagina voor meer informatie!

Yoghurt Barn wint een Happy Service Award van Oei, ik Groei! 

Ontzettend trots zijn we, want wij hebben een wel heel bijzondere award gewonnen. Platform ‘Oei, ik groei!’ deelt deze awards uit aan horecagelegenheden die het vaders, moeders, opa’s en oma’s met jonge kinderen wat makkelijker maakt. Bij Yoghurt Barn doen wij dit in de vorm van knusse speelhoeken, gebruiksvriendelijke kinderstoelen, verschoonmogelijkheden in het toilet en een speciaal Kids Menu! Hiernaast worden er in sommige van onze locaties Mama Café’s georganiseerd, waar moeder met hun kids gezellig samenkomen om te kletsen en spelen. Wij zijn ontzettend trots op deze award: we zijn gek op al onze fans, maar op de kleinsten misschien nog wel het meest!

Op deze foto hiernaast geniet kleine yoghurtfan Belle Avila Snelder (@life_with_belle) van een heerlijk yoghurtje! 

IMG_6838

Artikelen over Yoghurt Barn 

Wij gaan samenwerken met Locatus en Twelve om data te verzamelen. Het artikel kun je lezen door op de foto hiernaast te klikken!

Indebuurt Breda wordt blij van onze komst! Lees het artikel door op de foto hiernaast te klikken.

Groeien met franchising en met het uitgeven van licenties, dat is wat wij willen. Klik op de foto om het artikel te kunnen lezen.

Heel Nederland aan de yoghurt krijgen, zo doet Wouter Staal dat. Lees het interview door te klikken op de foto hiernaast.