Nieuws

Blijf up to date!

Wil jij als echte yoghurtfan weten wat er allemaal in en rondom Yoghurt Barn gebeurt? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Hier kondigen wij gewonnen awards, nieuwe locaties die komen gaan, leuke artikelen die over zijn geschreven of andere YB-nieuwtjes aan.

Winnaar van de Foodservice Award 2019: Yoghurt Barn!

Met een 8,1 als eindcijfer wonnen wij op 8 januari 2019 de allereerste Foodservice Award. Naast het winnen van deze overall award, wonnen we ook de award voor beste koffie & lunchroom en lieten daarbij alle andere ketens met 5+ locaties in Nederland achter ons. We zijn beoordeeld op verschillende categorieën, waaronder klantvriendelijkheid en kwaliteit product, en scoorden op al deze categorieën gemiddeld het hoogste cijfer. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! We willen iedereen die gestemd heeft graag bedanken en beloven dat we deze gewonnen titel waar blijven maken. Onze grootste dank gaat dan ook uit naar alle Barnista’s, die deze titel elke dag weer waarmaken en onze passie voor yoghurt overbrengen op alle gasten. Dank jullie wel!

www.foodserviceawards.nl

Uitreiking Foodservice Award 2019 verkleind
Arla
_W6A7176 - versie 2
20170406-_W6A8052

Persbericht: Yoghurt Barn kiest voor Arla Biologisch 

Nijkerk, 17 december 2018 – Yoghurt Barn, winnaar van de Food-Retail Award 2017 en de Scale-Up Award 2018 gaat een strategische samenwerking aan met Arla Biologisch. Vanaf vandaag gebruiken de Barnista’s van Yoghurt Barn zuivel van Arla Biologisch: van yoghurt, boter, tot de melk in de cappuccino. 

Al jaren is Arla Foods de drijvende kracht achter de groei in biologische zuivel in Nederland. Dankzij de strategische samenwerking met Yoghurt Barn is biologische zuivel voor nog meer mensen binnen handbereik.

“Wij zijn trots dat we deze nieuwe stap met Arla Biologisch kunnen maken,” zeggen Wouter en Esther Staal, eigenaren van Yoghurt Barn. “Arla Foods en Yoghurt Barn zijn een natuurlijke match. We gaan allebei uit van het beste voor mens, dier en natuur. Wij zijn voorvechter van biologische zuivel en kunnen dat nu in al onze Barns laten zien.” Bas Padberg, managing director van Arla Foods in Nederland, België en Frankrijk vult aan: “De samenwerking met Yoghurt Barn is belangrijk in onze groeistrategie. We kunnen nu nog meer mensen van eerlijke en lekkere biologische yoghurt laten genieten.”

Verrassen met yoghurt

De Barnista’s van Yoghurt Barn willen het maximale uit yoghurt halen. Elke dag verrassen zij gasten met originele smaakcombinaties. Wouter Staal zegt: “We kijken er naar uit om nieuwe creaties te maken met de producten van Arla Biologisch. Naast ons basisassortiment yoghurts kunnen we gaan experimenteren met andere innovatieve producten van Arla Biologisch, zoals Arla Biologische Skyr en Arla Biologische vanilleyoghurt. Wij willen Nederlanders laten ervaren hoe veelzijdig biologische yoghurt is!”.

Nu Yoghurt Barn meer aandacht aan het koffiemoment gaat geven, zijn de Barnista’s blij met Arla Biologische melk als aanvulling. In 2018 is deze melk uitgeroepen tot lekkerste melk voor in de cappuccino.

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is de grootste food retailer die yoghurt buitenshuis brengt. Met 10+ locaties door het hele land en de ambitie te blijven groeien wil Yoghurt Barn iedereen inspireren met gezond eten en biologische yoghurt. In de knusse Barns kunnen gasten onder andere genieten van diverse yoghurt specials, heerlijk home made gebak en de populaire Barn High Tea. Onze Barnista’s scheppen vol enthousiasme de yoghurtjes en schenken met kennis en kunde heerlijke koffie. www.yoghurtbarn.nl

Arla Foods

Arla Foods is een internationale zuivelcoöperatie met 11.200 melkveehouders in 7 landen: Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België en Luxemburg. Arla Foods is de grootste producent van biologische zuivel in de wereld en is ook in Nederland marktleider. Kijk voor meer informatie op www.arla.nl.

Nieuw: Ecoffeecups van Yoghurt Barn

Ochtend betekent tijd voor koffie. Helaas zitten er nog steeds te weinig uren in een dag, dus een momentje neerploffen en rustig genieten is er vaak niet bij. Vanaf nu hebben wij een originele, leuke èn duurzame oplossing: de Yoghurt Barn Coffee Cup om jouw koffie in mee te nemen! Ze zijn gemaakt door Ecoffeecup; een merk dat coffee cups maakt van biologisch afbreekbaar bamboe. Samen met hen willen wij met deze leuke items zoveel mogelijk afval besparen en iedereen wijzen op hoe makkelijk en zelfs leuk dat kan zijn. We hebben drie verschillende kleuren en twee verschillende maten. Ze kosten 12,50 (voor de kleine) en 14,50 (voor de grote). De beker èn het deksel zijn vaatwasserbestendig. En er is er nog een leuke bijkomstigheid: als je naar de Barn komt met jouw (YB) coffee cup krijg je 0,25 cent korting op jouw drankje!

Er zijn drie kleuren, elk in twee maten. Ze zijn verkrijgbaar in elke Barn!

Schermafbeelding 2018-09-19 om 13.57.03

Yoghurt Barn komt naar Breda!

Ja ja ja, het is echt waar! Begin 2019 openen wij de deuren van onze dertiende locatie in deze gezellige stad. Naast het feit dat dit onze dertiende Barn wordt, is het ook onze eerste franchise vestiging. Een nieuw, heel spannend avontuur waar we erg veel zin in hebben. Komende maanden gaan we aan de slag om het prachtige pand aan de Veemarktstraat om te toveren tot een echte Barn. Het enige wat wij nog nodigen hebben, is de geschikte persoon om de Barn te gaan draaien..

Kijk snel op deze pagina voor meer informatie!

Yoghurt Barn wint een Happy Service Award van Oei, ik Groei! 

Ontzettend trots zijn we, want wij hebben een wel heel bijzondere award gewonnen. Platform ‘Oei, ik groei!’ deelt deze awards uit aan horecagelegenheden die het vaders, moeders, opa’s en oma’s met jonge kinderen wat makkelijker maakt. Bij Yoghurt Barn doen wij dit in de vorm van knusse speelhoeken, gebruiksvriendelijke kinderstoelen, verschoonmogelijkheden in het toilet en een speciaal Kids Menu! Hiernaast worden er in sommige van onze locaties Mama Café’s georganiseerd, waar moeder met hun kids gezellig samenkomen om te kletsen en spelen. Wij zijn ontzettend trots op deze award: we zijn gek op al onze fans, maar op de kleinsten misschien nog wel het meest!

Op deze foto hiernaast geniet kleine yoghurtfan Belle Avila Snelder (@life_with_belle) van een heerlijk yoghurtje! 

IMG_6838

Artikelen over Yoghurt Barn 

Wij gaan samenwerken met Locatus en Twelve om data te verzamelen. Het artikel kun je lezen door op de foto hiernaast te klikken!

Indebuurt Breda wordt blij van onze komst! Lees het artikel door op de foto hiernaast te klikken.

Groeien met franchising en met het uitgeven van licenties, dat is wat wij willen. Klik op de foto om het artikel te kunnen lezen.

Heel Nederland aan de yoghurt krijgen, zo doet Wouter Staal dat. Lees het interview door te klikken op de foto hiernaast.