Reserveren

Reserveer nu in een van onze Barns!

High Tea of Brunch? Reserveer snel je plekje of bestel een DIY Box om thuis te genieten!

 

Lieve yoghurtfan! Na Corona kun je doordeweeks eindelijk weer reserveren voor onze mega-populaire en loei lekkere High Tea’s en All-day Deluxe!

Omdat we geen restaurant maar een lunchroom zijn hoef je bij ons niet te reserveren voor een plekje. Echter we bieden die mogelijkheid wel voor een High Tea en ontbijt of lunch (de All Day Deluxe). Voor alle overige lekkernijen kun je gewoon bij ons binnen lopen en wordt je volgens alle maatregelen heerlijk in de watten gelegd. Mocht je toch een reservering willen maken, bel je Barn dan even.

De YB Brunch wordt nog even niet geserveerd en de High Tea is in enkele kleinere Barns nog niet in het weekend te reserveren. Maak je boeking hieronder om de beschikbaarheid te zien. Mocht je de Brunch of in het weekend de High Tea willen, hebben we de DIY Brunch en de DIY High Tea bedacht. Op deze pagina lezen jullie daar meer over!

Onze High Tea is er nu ook VEGAN!

Ja, echt waar – helemaal plantaardig én klimaat positief! Bij onze Vegan High Tea krijg je plantaardige yoghurt, vegan kokosbrood, Sharp Sharp gebakjes, een bietenwrap met avocadospread en nog veel meer lekkers. En dat allemaal zonder dierlijke producten. Vergeet ook voor deze High Tea variant niet te reserveren en genietse! (Prijs per persoon: 24,95) De High Tea duurt ongeveer een uurtje of anderhalf.

Bijzondere gelegenheid of een grote groep?

Wil je graag van een High Tea komen genieten met een grote groep komen of kom je voor een speciale gelegenheid zoals een baby shower of een verjaardag? Neem van tevoren even (telefonisch) contact op met de betreffende Barn. De contactgegevens zijn helemaal onderaan deze pagina te vinden. Zeker vanwege de Corona maatregelen zijn de mogelijkheden beperkt, maar informeer gerust wanneer je iets wilt plannen wat nog verder in de toekomst ligt.

Wel zin in loei lekkere zoetigheden, maar is een High Tea wat te groot?

We hebben een oplossing voor jou: de Zoete Proeverij! Voor €12,50 (vanaf 2 personen) kun je samen genieten van kleinere stukjes van ons gebak en natuurlijk de enige echte mini yoghurtjes. Voor deze lekkernij hoef je niet te reserveren. Meer trek in iets anders lekkers? Voor onze losse producten hoef je ook niet te reserveren. Kijk hier om onze menukaart te bekijken.

Je kunt helaas niet High tea’en en de zoete proeverij ophalen in/bij de volgende Barns: Foodhallen, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

High Tea

Onze High Tea is nu nog lekkerder én klimaat positief! Dat betekent dat je, door bij ons te komen smullen, een positieve impact hebt op het klimaat. Kom genieten van onze veelzijdige smaken losse thee en laat je door de Barnista’s verrassen met een prachtig dienblad vol heerlijke zoetigheden. De High Tea kost €22,95 per persoon.

Reserveer je een lactosevrije High Tea, dan komt er p.p. €1,- bij. Op zoek naar een volledige ‘vegan variant’? Die hebben we ook, kijk maar hier links! 

Wat zit er allemaal bij?

Die heerlijke zoetigheden komen in de vorm van onze smakelijke Yoghurt Specials, een knapperige Barn Sandwich, komkommer om te dippen, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips, een gloednieuwe Barn Wrap en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk hierbij eens aan Red Velvet Cake, YB Cheesecake en nog veel meer lekkers; kwijlen is toegestaan! De High Tea duurt ongeveer een uurtje of anderhalf.

Vergeet niet (hierboven) te reserveren! 

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand eens lekker verwennen met zo’n ultiem snoepmoment? Reserveer snel! Als je reserveert, weet je zeker dat al het lekkers op tijd voor jullie klaarstaat én ben je verzekerd van een plekje in de Barn.

Al enkele honderd duizenden gasten gingen je voor:
“De lekkerste en meest originele high tea ooit gehad!”

Barn Brunch

(Tijdelijk niet beschikbaar door beperkte zitplekken door Corona) Een heerlijke traditie; met familie, vrienden en vriendinnen brunchen. Wat langer in je bed blijven liggen en daarna goed verwend worden is het motto. Daar weten we bij Yoghurt Barn wel raad mee, want wij zijn ten slotte de koning van buitenshuis ontbijten!

Wat zit er allemaal bij?

Verwacht geen standaard buffet, maar een lekkere, gezonde en klimaat positieve brunch op een prachtig dienblad. Verschillende Yoghurt Specials, verse croissantjes, Overnight Oats en de lekkerste koffie of thee (één ronde bij de prijs inbegrepen). Eigenlijk alles wat Yoghurt Barn lekker maakt, krijg je voorgeschoteld.

Vergeet niet te reserveren!

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand verwennen met zo’n lekker vol dienblad? Reserveer snel! Zonder reservering kunnen we de versheid van de producten niet garanderen. Tevens is er niet altijd plek als je spontaan binnenkomt.

De Barn Brunch kost €20,95 per persoon.

Reserveer je een Brunch met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij. 

All Day Deluxe

Wij zijn Yoghurt Barn – het allerbest bekend door en voor klimaat positief ontbijten buitenshuis in Nederland. Onze yoghurt vormt op zich al een geschikt en loei lekker ontbijtje of lunch, maar wij willen onze gasten graag extra in de watten leggen. Naast onze standaard All Day Breakfast & Lunch deal hebben we nu ook de All Day Deluxe.

Wat zit er allemaal bij?

Bij de All Day Deluxe hoort een heerlijke Yoghurt Special, een croissantje, een warme drank naar keuze, een verse jus, een frisse fruitsalade en als toetje een heerlijk plakje eigen receptuur bananenbrood.

Moet ik hier ook voor reserveren?

Ja, als je verzekerd wilt zijn van een plekje en het fijn zou vinden als alles al lekker klaarstaat wanneer je binnenkomt. Echter kun je de All Day Deluxe ook bestellen als je gewoon de Barn binnenloopt, alleen zal het dan wat langer duren voordat je het lekkers voor je neus hebt staan. Dit kan zowel als ontbijt of als lunch.

De All Day Deluxe kost €16,50,- per persoon.

Je kunt helaas niet high-tea’en en de Breakfast Deluxe ophalen in/bij de volgende Barns: Foodhallen, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

Allergie, intolerantie of dieetwens?

Wij denken graag met je mee als je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt. We zijn een bedrijf waarin wordt gewerkt met veel allergenen, maar we doen ons best om samen met jou tot een passende oplossing te komen. Van de High Tea hebben we nu een VEGAN variant, maar ook slechts een lactosevrije of  gluten-arme variant. Dit houdt in dat alle producten van nature glutenvrij zijn, maar wel in dezelfde keuken worden bereid als al onze andere producten. Voor lactose- en koemelk intoleranties hebben we sojayoghurt. Als laatste hebben we ook opties voor mensen met een lichte notenallergie, maar we blijven een bedrijf waar veel met noten wordt gewerkt. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Om er zeker van te zijn dat wij rekening kunnen houden met jouw dieetwens, kun je het beste van tevoren even contact met ons opnemen door te bellen, mailen of via sociale media. 

Reserveer je een High Tea of Brunch met sojayoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij de oorspronkelijke prijs.