Reserveren

Reserveer nu in een van onze Barns!
Reserveer hieronder jouw High Tea of Barn Brunch!

Yoghurt Barn – Utrecht
Neude

Reserveer!

Yoghurt Barn – Haarlem
Kruisstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Bosch
Orthenstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Haag
Plaats

Reserveer!

Yoghurt Barn – Nijmegen
Lange Hezelstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Leiden
Aalmarkt

Reserveer!

Yoghurt Barn – Eindhoven
Nieuwstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Rotterdam
Oude Binnenweg

Reserveer!

Yoghurt Barn – Breda
Veemarktstraat

Reserveer!

_W6A7299

Bijzondere gelegenheid of een grote groep?

Wil je graag met een grote groep komen of kom je voor een speciale gelegenheid zoals een baby shower of een verjaardag? Neem van tevoren even (telefonisch) contact op met de betreffende Barn. De contactgegevens zijn helemaal onderaan deze pagina te vinden.

Wel zin in loei lekkere zoetigheden, maar is een High Tea wat te groot?

Vanaf deze winter hebben we iets nieuws in de Barn: de Zoete Proeverij! Voor €11,50 (vanaf 2 personen) kun je samen genieten van kleinere stukjes van ons gebak, lekkere macarons en natuurlijk de enige echte mini yoghurtjes. Voor deze lekkernij hoef je niet te reserveren.

Je kunt helaas niet High tea’en en de zoete proeverij ophalen in/bij de volgende Barns: Foodhallen, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

High Tea

Onze loei lekkere High Tea is nu nog lekkerder! Kom genieten van onze veelzijdige smaken losse thee en laat je door de Barnista’s verrassen met een prachtig dienblad vol heerlijke zoetigheden.

De High Tea kost €21,50 per persoon.

Reserveer je een High Tea met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij. 

Wat zit er allemaal bij?

Die heerlijke zoetigheden komen in de vorm van onze smakelijke Yoghurt Specials, een knapperige Barn Toast, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk hierbij eens aan Red Velvet Cake, Chocolate Caramel Shortbread, onze Barn Brownie en nog veel meer lekkers; kwijlen is toegestaan!

Vergeet niet te reserveren!

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand eens lekker verwennen met zo’n ultiem snoepmoment? Reserveer snel! Zonder reservering kunnen we de versheid van de producten niet garanderen. Tevens is er niet altijd plek als je spontaan binnenkomt.

_W6A7280
High Tea’n bij de Yoghurt Barn

Vele duizenden fans gingen je voor, en de kans is groot dat je er al eens over hebt gelezen of een foto voorbij hebt zien komen.Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden! Onze Barnista’s kunnen niet wachten er een onvergetelijk en vooral loei lekker moment van te maken; speciaal voor jou. Iedereen is het volledig eens: onze High Tea is iets waarvoor je van heinde en verre naar de Barn komt. Inmiddels is onze originele verwennerij een begrip geworden voor iedereen die van deze Engelse traditie houdt,  maar oerhollands wil genieten.

_W6A7312

Barn Brunch

Een heerlijke traditie; met familie, vrienden en vriendinnen brunchen. Wat langer in je bed blijven liggen en daarna goed verwend worden is het motto. Daar weten we bij Yoghurt Barn wel raad mee, want wij zijn ten slotte de koning van buitenshuis ontbijten!

Wat zit er allemaal bij?

Verwacht geen standaard buffet, maar een loei lekkere én gezonde brunch op een prachtig dienblad. Verschillende Yoghurt Specials, Barn Toast, verse croissantjes, verse jus, een frisse fruitsalade en de lekkerste koffie of thee (één ronde bij de prijs inbegrepen). Eigenlijk alles wat Yoghurt Barn lekker maakt, krijg je voorgeschoteld.

Vergeet niet te reserveren!

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand verwennen met zo’n lekker vol dienblad? Reserveer snel! Zonder reservering kunnen we de versheid van de producten niet garanderen. Tevens is er niet altijd plek als je spontaan binnenkomt.

De Barn Brunch kost €19,50 per persoon.

Reserveer je een Brunch met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij. 

All Day Breakfast Deluxe

Wij zijn Yoghurt Barn – het allerbest bekend door en voor ontbijten buitenshuis in Nederland. Onze yoghurt vormt op zich al een geschikt en loei lekker ontbijtje, maar wij willen onze gasten graag extra in de watten leggen. Naast onze standaard All Day Breakfast deal hebben we nu ook de All Day Breakfast Deluxe.

Wat zit er allemaal bij?

Bij de Breakfast Deluxe hoort een heerlijke Yoghurt Special, een croissantje, oerbrood of een stukje toast, een warme drank naar keuze, een verse jus, een frisse fruitsalade en als toetje een heerlijke homemade Yoghurt Blueberry Muffin.

De All Day Breakfast Deluxe kost €15,- per persoon.

Je kunt helaas niet brunchen en de Breakfast Deluxe ophalen in/bij de volgende Barns: Foodhallen, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

_W6A7176 - versie 2
_W6A9118

Allergenen en/of intoleranties?

Wij denken graag met je mee als je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt. We zijn een bedrijf waarin wordt gewerkt met vele allergenen, maar we doen ons best om samen met jou tot een passende oplossing te komen. Van de High Tea hebben we een gluten-arme variant. Dit houdt in dat alle producten van nature glutenvrij zijn, maar wel in dezelfde keuken worden bereid als al onze andere producten. Voor lactose- en koemelk intoleranties hebben we sojayoghurt en het gebak kan gluten-, lactose- en suikervrij verzorgd worden. Als laatste hebben we ook opties voor mensen met een lichte notenallergie, maar we blijven een bedrijf waar veel met noten wordt gewerkt. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Geef jouw voorkeur en ernst van de allergie/intolerantie duidelijk aan bij de reservering.

Reserveer je een High Tea of Brunch met sojayoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij de oorspronkelijke prijs.

Yoghurt Barn – Utrecht
Neude

Reserveer!

Yoghurt Barn – Haarlem
Kruisstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Bosch
Orthenstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Haag
Plaats

Reserveer!

Yoghurt Barn – Nijmegen
Lange Hezelstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Leiden
Aalmarkt

Reserveer!

Yoghurt Barn – Eindhoven
Nieuwstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Rotterdam
Oude Binnenweg

Reserveer!

Yoghurt Barn – Breda
Veemarktstraat

Reserveer!