Reserveren

Reserveer nu in een van onze Barns!

High Tea of Brunch? Bestel een DIY Box om thuis te genieten!

 

Lieve yoghurtfan! Op dit moment serveren wij onze High Tea’s en Brunches niet in onze Barns. Het is daarom dus niet mogelijk om te reserveren. Wil je vanaf 1 juni 2020 samen gezellig naar de Barn komen voor een yoghurtje? Dat kan natuurlijk! Onze Barnista’s zullen jullie naar een geschikt plekje begeleiden dat voldoet aan de maatregelen.

 

Hoe gaat het bestellen in zijn werk?

Mis je onze dienbladen vol lekkers? Niet getreurd! Tegenwoordig kun je thuis genieten van onze DIY Brunch en DIY High Tea box! Kies een Barn uit waar jij deze box op zou willen halen en stuur een mailtje met jouw bestelling. De e-mailadressen zetten we hieronder voor jullie op een rijtje. Zorg dat je in het mailtje duidelijk aangeeft wat en hoeveel je precies bestelt en maak met de manager een afspraak over wanneer jij jouw bestelling ophaalt. Je betaalt in de Barn als je je bestelling ophaalt. En daarna? Op naar huis en genieten maar!

Wat zit er allemaal bij?

De inhoud van de DIY Brunch Box (€35 voor 2 personen) is twee verse croissants, twee plakken bananenbrood, twee Medium Yoghurt Specials naar keuze, twee keer een verse jus, twee Barn Brownies, een frisse fruitsalade, onze Champagne en Notendroom thee en een kleine extra verrassing.

De inhoud van de DIY High Tea Box (€35 voor 2 personen) is twee Medium Yoghurt Specials naar keuze, vier heerlijke stukjes taart en twee stukjes cake en vier verschillende soorten verse, losse thee – bijvoorbeeld Champagne of Notendroom thee. Ook bij de High Tea zit een kleine extra verrassing.

De contactgegevens per Barn

De e-mailadressen van de Barns zijn als volgt. Let op: Je kunt de box niet ophalen bij de Barns op Utrecht Centraal, Amsterdam Centraal, Foodhallen en Schiphol.

breda@yoghurtbarn.nl
denbosch@yoghurtbarn.nl
denhaag@yoghurtbarn.nl
eindhoven@yoghurtbarn.nl
haarlem@yoghurtbarn.nl
leiden@yoghurtbarn.nl
neude@yoghurtbarn.nl
nijmegen@yoghurtbarn.nl
rotterdam@yoghurtbarn.nl

Onze High Tea is er nu ook VEGAN!

Ja, echt waar – helemaal plantaardig én klimaat positief! Bij onze Vegan High Tea krijg je plantaardige yoghurt, vegan kokosbrood, Sharp Sharp gebakjes, een bietenwrap met avocadospread en nog veel meer lekkers. En dat allemaal zonder dierlijke producten. Vergeet ook voor deze High Tea variant niet te reserveren en genietse! (Prijs per persoon: 23,95) De High Tea duurt ongeveer een uurtje of anderhalf.

Bijzondere gelegenheid of een grote groep?

Wil je graag van een High Tea komen genieten met een grote groep komen of kom je voor een speciale gelegenheid zoals een baby shower of een verjaardag? Neem van tevoren even (telefonisch) contact op met de betreffende Barn. De contactgegevens zijn helemaal onderaan deze pagina te vinden.

Wel zin in loei lekkere zoetigheden, maar is een High Tea wat te groot?

We hebben een oplossing voor jou: de Zoete Proeverij! Voor €12,00 (vanaf 2 personen) kun je samen genieten van kleinere stukjes van ons gebak en natuurlijk de enige echte mini yoghurtjes. Voor deze lekkernij hoef je niet te reserveren. Meer trek in iets anders lekkers? Voor onze losse producten hoef je ook niet te reserveren. Kijk hier om onze menukaart te bekijken.

Je kunt helaas niet High tea’en en de zoete proeverij ophalen in/bij de volgende Barns: Foodhallen, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

High Tea

Onze High Tea is nu nog lekkerder én klimaat positief! Dat betekent dat je, door bij ons te komen smullen, een positieve impact hebt op het klimaat. Kom genieten van onze veelzijdige smaken losse thee en laat je door de Barnista’s verrassen met een prachtig dienblad vol heerlijke zoetigheden. De High Tea kost €21,95 per persoon.

Reserveer je een High Tea met lactosevrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij. Op zoek naar een volledige ‘vegan variant’? Die hebben we ook, kijk maar hier links! 

Wat zit er allemaal bij?

Die heerlijke zoetigheden komen in de vorm van onze smakelijke Yoghurt Specials, een knapperige Barn Sandwich, komkommer om te dippen, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips, een gloednieuwe Barn Wrap en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk hierbij eens aan Red Velvet Cake, Chocolate Caramel Shortbread en nog veel meer lekkers; kwijlen is toegestaan! De High Tea duurt ongeveer een uurtje of anderhalf.

Zin in een hartverwarmende High Tea Special, speciaal voor de koudere maanden? Scroll naar beneden voor onze Winter High Tea! 

Vergeet niet (hierboven) te reserveren! 

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand eens lekker verwennen met zo’n ultiem snoepmoment? Reserveer snel! Als je reserveert, weet je zeker dat al het lekkers op tijd voor jullie klaarstaat én ben je verzekerd van een plekje in de Barn.

Winter High Tea

Is het guur weer en heb je zin in iets om lekker bij op te warmen? Ga dan voor onze Winter High Tea! In de koudere maanden kun je wel iets extra’s gebruiken om je handen aan te warmen, toch? Daarom wordt de thee bij deze variant van de High Tea vergezeld door onze Hot Specials! Vergeet ook voor deze variant van de High Tea niet te reserveren. Staat de optie ‘Winter High Tea’ er nog niet bij? Geef dan in de opmerkingen aan dat je komt voor de Winter High Tea en het wordt geregeld! De Winter High Tea kost €23,95 per persoon. 

Barn Brunch

Een heerlijke traditie; met familie, vrienden en vriendinnen brunchen. Wat langer in je bed blijven liggen en daarna goed verwend worden is het motto. Daar weten we bij Yoghurt Barn wel raad mee, want wij zijn ten slotte de koning van buitenshuis ontbijten!

Wat zit er allemaal bij?

Verwacht geen standaard buffet, maar een lekkere, gezonde en klimaat positieve brunch op een prachtig dienblad. Verschillende Yoghurt Specials, verse croissantjes, Overnight Oats en de lekkerste koffie of thee (één ronde bij de prijs inbegrepen). Eigenlijk alles wat Yoghurt Barn lekker maakt, krijg je voorgeschoteld.

Vergeet niet te reserveren!

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand verwennen met zo’n lekker vol dienblad? Reserveer snel! Zonder reservering kunnen we de versheid van de producten niet garanderen. Tevens is er niet altijd plek als je spontaan binnenkomt.

De Barn Brunch kost €19,95 per persoon.

Reserveer je een Brunch met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij. 

All Day Breakfast Deluxe

Wij zijn Yoghurt Barn – het allerbest bekend door en voor klimaat positief ontbijten buitenshuis in Nederland. Onze yoghurt vormt op zich al een geschikt en loei lekker ontbijtje, maar wij willen onze gasten graag extra in de watten leggen. Naast onze standaard All Day Breakfast deal hebben we nu ook de All Day Breakfast Deluxe.

Wat zit er allemaal bij?

Bij de Breakfast Deluxe hoort een heerlijke Yoghurt Special, een croissantje, oerbrood, een warme drank naar keuze, een verse jus, een frisse fruitsalade en als toetje een heerlijk plakje homemade Yoghurt Blueberry Cake.

Moet ik hier ook voor reserveren?

Ja, als je verzekerd wilt zijn van een plekje en het fijn zou vinden als alles al lekker klaarstaat wanneer je binnenkomt. Echter kun je de Breakfast Deluxe ook bestellen als je gewoon de Barn binnenloopt, alleen zal het dan wat langer duren voordat je het lekkers voor je neus hebt staan.

De All Day Breakfast Deluxe kost €15,95,- per persoon.

Je kunt helaas niet brunchen en de Breakfast Deluxe ophalen in/bij de volgende Barns: Foodhallen, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

Allergie, intolerantie of dieetwens?

Wij denken graag met je mee als je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt. We zijn een bedrijf waarin wordt gewerkt met veel allergenen, maar we doen ons best om samen met jou tot een passende oplossing te komen. Van de High Tea hebben we nu een VEGAN variant, maar ook slechts een lactosevrije of  gluten-arme variant. Dit houdt in dat alle producten van nature glutenvrij zijn, maar wel in dezelfde keuken worden bereid als al onze andere producten. Voor lactose- en koemelk intoleranties hebben we sojayoghurt. Als laatste hebben we ook opties voor mensen met een lichte notenallergie, maar we blijven een bedrijf waar veel met noten wordt gewerkt. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Om er zeker van te zijn dat wij rekening kunnen houden met jouw dieetwens, kun je het beste van tevoren even contact met ons opnemen door te bellen, mailen of via sociale media. 

Reserveer je een High Tea of Brunch met sojayoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij de oorspronkelijke prijs.