Reserveren

Reserveer nu in een van onze Barns!
Reserveer hieronder jouw High Tea, Summer High Tea, Brunch of Picknick!

Yoghurt Barn – Utrecht
Neude

Reserveer!

Yoghurt Barn – Haarlem
Kruisstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Bosch
Orthenstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Haag
Plaats

Reserveer!

Yoghurt Barn – Nijmegen
Lange Hezelstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Leiden
Aalmarkt

Reserveer!

Yoghurt Barn – Eindhoven
Nieuwstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Rotterdam
Oude Binnenweg

Reserveer!

NU NOG LEKKERDER!

Onze loei lekkere High Tea is nu nog lekkerder! Kom genieten van onze veelzijdige smaken losse thee, en laat je door de Barnista’s verrassen met een prachtig dienblad vol heerlijke hapjes.

Scroll naar beneden voor meer informatie. 

Wat zit er allemaal bij?

Die heerlijke hapjes komen in de vorm van 0nze smakelijke Yoghurt Specials, een knapperige Barn Toast, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken.

Vergeet niet te reserveren!

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand eens lekker verwennen met zo’n ultiem snoepmoment? Reserveer snel! Zonder reservering kunnen we de versheid van de producten niet garanderen. Tevens is er niet altijd plek als je spontaan binnenkomt.

(Je kunt helaas niet high tea’n of brunchen in de volgende Barns: Foodhallen, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal) 

De zomerse variant?

Schijnt het zonnetje volop? Kijk ook eens naar onze speciale Summer High Tea, waarbij we de warme thee vervangen voor heerlijk fruitwater, home made ice tea en onze nieuwe Frozen Milkshakes – die wil je niet missen!

Om deze variant online te reserveren kun je in de opmerkingen toevoegen dat je graag de Summer High Tea zou willen. Dan komt het helemaal voor elkaar! 

Barn Picknick: Yoghurt op een kleedje!

Wil je echt op een originele manier verwend worden? We hebben niet alleen onze heerlijke High Tea of Brunch in de aanbieding, maar je kunt ook bij ons terecht voor een heerlijke gevulde picknickmand. Deze kun je op een zonnige dag lekker mee naar buiten nemen, om vervolgens op een kleedje neer te ploffen en alles daar lekker op te peuzelen.

Let op: Wij vragen voor het meenemen van de picknickmand 25,- borg. Dit kun je contant betalen, maar ook pinnen. Als de mand weer in goede orde terugkomt, krijg je de borg uiteraard weer terug!

Neem je vrienden mee naar de Barn!

Met een grote(re) groep genieten van onze High Tea, Brunch of Picknick?

Gezellig! Bel de Barn in kwestie en vraag naar de mogelijkheden.

High Tea in Den Haag
High Tea in Den Haag
High Tea in Den Haag
High Tea’n bij de Yoghurt Barn: vele duizenden fans gingen je voor, en de kans is groot dat je er al eens over hebt gelezen of een foto voorbij hebt zien komen.

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden! Onze Barnista’s kunnen niet wachten er een onvergetelijk en vooral loei lekker moment van te maken; speciaal voor jou. Iedereen is het volledig eens: onze High Tea is iets waarvoor je van heinde en verre naar de Barn komt. Inmiddels is onze originele verwennerij een begrip geworden voor iedereen die van deze Engelse traditie houdt,  maar oerhollands wil genieten.

High Tea in de Barn

Onze High Tea laat iedereen kennis maken met een groot gedeelte van ons uitgebreide assortiment. Denk hierbij natuurlijk aan twee kleine Yoghurt Specials per persoon, maar ook allerlei heerlijke (vegan) gebakjes, onze goddelijke Barn Brownie en Carrot Cake, onze Barn Toast variaties en de hartige hangop dip met verse breekbroodjes.

We bieden jullie daarbij heerlijke varianten ‘slow tea’ van TeaBar aan (onbeperkt natuurlijk, bij de prijs inbegrepen). Als toetje krijg je een heerlijke Frozen Yoghurt; een gezond en heerlijk alternatief voor het ijs dat je gewend bent. Mocht je al dit lekkers niet op krijgen, dan kun je alles in onze handige doggy bags mee naar huis nemen om er daar nog van te genieten! (Je hebt er tenslotte voor betaald).

De High Tea kost €20,95 p.p. Reserveer je een High Tea met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij 

Schijnt het zonnetje volop? Kijk ook eens naar onze speciale Summer High Tea, waarbij we de warme thee vervangen voor heerlijk fruitwater, home made iced tea en onze nieuwe Frozen Milkshakes – die wil je niet missen!

De Summer High Tea kost €22,95 p.p.

Review

Wil je ook eens een review van ons lezen, kijk bijvoorbeeld eens op de blog van Teskuh.

Lees de blog

Teske de Schepper ~ teskuh.nl

Brunch1024

Brunch in de Barn

Een heerlijke traditie; met familie, vrienden en vriendinnen brunchen. Wat langer in je bed blijven liggen en daarna goed verwend worden is het motto. Daar weten we bij Yoghurt Barn wel raad mee!

Verwacht geen standaard buffet, maar een loei lekkere én gezonde brunch op een prachtig dienblad. Verschillende Yoghurt Specials, Barn Toast, verse croissantjes, verse jus, een frisse fruitsalade en de lekkerste koffie of thee (één ronde bij de prijs inbegrepen). Eigenlijk alles wat Yoghurt Barn lekker maakt, krijg je voorgeschoteld. Eigenlijk is het een mix tussen onze populaire en verrassende High Tea en onze Barn Picknick.

En dat allemaal voor maar €18,95 per persoon. Reserveer je een Brunch met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij 

Buiten Picknicken!

Wat is leuker dan er bij lekker weer met vrienden of vriendinnen op uit trekken en in de mooie parken of aan één van de vele grachten te genieten van lekker eten en drinken?

Yoghurt Barn biedt de Barn Picknick ook aan als zomers alternatief voor de High Tea en Brunch voor slechts €19,95 p.pReserveer je de Picknick met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij 

picknick

Algemene informatie

Of je nu met z’n tweetjes komt of met een grote groep, je wordt gegarandeerd verwend op een heel bijzondere manier.

Wij serveren onze High Tea, Summer High Tea, Brunch of Picknick dagelijks op reservering. Een High Tea en Brunch duren ongeveer anderhalf uur. We vragen je vriendelijk met PIN te betalen.

Kom gezellig naar onze Barn en geniet van de High Tea (20,95 p.p.), Summer High Tea (€22,95 p.p.), Brunch (€18,95 p.p.) of Picknick (€19,95 p.p.) en reserveer nu via deze site. Wil je graag in het weekend komen? Reserveer dan ver van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Ook grotere groepen verwelkomen we graag; neem hiervoor telefonisch contact op met onze teams.

Allergieën en dieetwensen

Wij denken graag met je mee als je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt. We zijn een bedrijf waarin wordt gewerkt met vele allergenen, maar we doen ons best om samen met jou tot een passende oplossing te komen. Van de High Tea hebben we een gluten-arme variant. Dit houdt in dat alle producten van nature glutenvrij zijn, maar wel in dezelfde keuken worden bereid als al onze andere producten. Voor lactose- en koemelk intoleranties hebben we opties met soja, en het gebak kan gluten-, lactose- en suikervrij verzorgd worden. Onze Barn Brownie en Carrot Cake bevatten echter wel roomboter, waardoor deze niet lactose vrij zijn. Hiervoor zul je dan iets anders in de plaats krijgen. Als laatste hebben we ook opties voor mensen met een lichte notenallergie, maar we blijven een bedrijf waar veel met noten wordt gewerkt. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!
Mocht je verdere vragen hebben over allergieën horen wij het graag! Geef dit dan duidelijk aan bij je reservering. Reserveer je een High Tea, Brunch of Picnick met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij de oorspronkelijke prijs.

Yoghurt Barn Den Bosch

Yoghurt Barn – Utrecht
Neude

Reserveer!

Yoghurt Barn – Haarlem
Kruisstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Bosch
Orthenstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Haag
Plaats

Reserveer!

Yoghurt Barn – Nijmegen
Lange Hezelstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Leiden
Aalmarkt

Reserveer!

Yoghurt Barn – Eindhoven
Nieuwstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Rotterdam
Oude Binnenweg

Reserveer!