Reserveren

Reserveer nu in een van onze Barns!
High Tea, Summer High Tea of Barn Brunch? Reserveer hier!

Yoghurt Barn – Utrecht
Neude

Reserveer!

Yoghurt Barn – Haarlem
Kruisstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Bosch
Orthenstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Haag
Plaats

Reserveer!

Yoghurt Barn – Nijmegen
Lange Hezelstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Leiden
Aalmarkt

Reserveer!

Yoghurt Barn – Eindhoven
Nieuwstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Rotterdam
Oude Binnenweg

Reserveer!

Yoghurt Barn – Breda
Veemarktstraat

Reserveer!

Bijzondere gelegenheid of een grote groep?

Wil je graag van een High Tea komen genieten met een grote groep komen of kom je voor een speciale gelegenheid zoals een baby shower of een verjaardag? Neem van tevoren even (telefonisch) contact op met de betreffende Barn. De contactgegevens zijn helemaal onderaan deze pagina te vinden.

Wel zin in loei lekkere zoetigheden, maar is een High Tea wat te groot?

We hebben iets nieuws in de Barn: de Zoete Proeverij! Voor €11,50 (vanaf 2 personen) kun je samen genieten van kleinere stukjes van ons gebak, lekkere macarons en natuurlijk de enige echte mini yoghurtjes. Voor deze lekkernij hoef je niet te reserveren. Meer trek in iets anders lekkers? Voor onze losse producten hoef je ook niet te reserveren. Kijk hier voor meer informatie.

Je kunt helaas niet High tea’en en de zoete proeverij ophalen in/bij de volgende Barns: Foodhallen, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

High Tea

Onze loei lekkere High Tea is nu nog lekkerder! Kom genieten van onze veelzijdige smaken losse thee en laat je door de Barnista’s verrassen met een prachtig dienblad vol heerlijke zoetigheden.

De High Tea kost €21,50 per persoon.

Reserveer je een High Tea met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij. 

Wat zit er allemaal bij?

Die heerlijke zoetigheden komen in de vorm van onze smakelijke Yoghurt Specials, een knapperige Barn Toast, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips, een bietenwrap met avocadospread en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk hierbij eens aan Red Velvet Cake, Chocolate Caramel Shortbread, onze Barn Brownie en nog veel meer lekkers; kwijlen is toegestaan!

Vergeet niet te reserveren voor de High Tea!

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand eens lekker verwennen met zo’n ultiem snoepmoment? Reserveer snel! Zonder reservering kunnen we de versheid van de producten niet garanderen. Tevens is er niet altijd plek als je spontaan binnenkomt.

Summer High Tea

Is het lekker weer en heb je zin in iets verfrissends? Ga dan voor onze Summer High Tea! In de warmere maanden is thee misschien niet datgene waar je echt op zit te wachten. Daarom wordt de thee bij deze variant van de High Tea vervangen voor onze verfrissende Yogtails en Frozen Milkshakes. Vergeet ook voor deze variant van de High Tea niet te reserveren. Staat de optie ‘Summer High Tea’ er nog niet bij? Geef dan in de opmerkingen aan dat je komt voor de Summer High Tea en het wordt geregeld!

Barn Brunch

Een heerlijke traditie; met familie, vrienden en vriendinnen brunchen. Wat langer in je bed blijven liggen en daarna goed verwend worden is het motto. Daar weten we bij Yoghurt Barn wel raad mee, want wij zijn ten slotte de koning van buitenshuis ontbijten!

Wat zit er allemaal bij?

Verwacht geen standaard buffet, maar een loei lekkere én gezonde brunch op een prachtig dienblad. Verschillende Yoghurt Specials, Barn Toast, verse croissantjes, verse jus, een frisse fruitsalade en de lekkerste koffie of thee (één ronde bij de prijs inbegrepen). Eigenlijk alles wat Yoghurt Barn lekker maakt, krijg je voorgeschoteld.

Vergeet niet te reserveren!

Iets leuks te vieren, of gewoon iemand verwennen met zo’n lekker vol dienblad? Reserveer snel! Zonder reservering kunnen we de versheid van de producten niet garanderen. Tevens is er niet altijd plek als je spontaan binnenkomt.

De Barn Brunch kost €19,50 per persoon.

Reserveer je een Brunch met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij. 

All Day Breakfast Deluxe

Wij zijn Yoghurt Barn – het allerbest bekend door en voor ontbijten buitenshuis in Nederland. Onze yoghurt vormt op zich al een geschikt en loei lekker ontbijtje, maar wij willen onze gasten graag extra in de watten leggen. Naast onze standaard All Day Breakfast deal hebben we nu ook de All Day Breakfast Deluxe.

Wat zit er allemaal bij?

Bij de Breakfast Deluxe hoort een heerlijke Yoghurt Special, een croissantje, oerbrood of een stukje toast, een warme drank naar keuze, een verse jus, een frisse fruitsalade en als toetje een heerlijke homemade Yoghurt Blueberry Muffin.

Moet ik hier ook voor reserveren?

Ja, als je verzekerd wilt zijn van een plekje en het fijn zou vinden als alles al lekker klaarstaat wanneer je binnenkomt. Echter kun je de Breakfast Deluxe ook bestellen als je gewoon de Barn binnenloopt, alleen zal het dan wat langer duren voordat je het lekkers voor je neus hebt staan.

De All Day Breakfast Deluxe kost €15,- per persoon.

Je kunt helaas niet brunchen en de Breakfast Deluxe ophalen in/bij de volgende Barns: Foodhallen, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

Allergie, intolerantie of dieetwens?

Wij denken graag met je mee als je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt. We zijn een bedrijf waarin wordt gewerkt met veel allergenen, maar we doen ons best om samen met jou tot een passende oplossing te komen. Van de High Tea hebben we een gluten-arme variant. Dit houdt in dat alle producten van nature glutenvrij zijn, maar wel in dezelfde keuken worden bereid als al onze andere producten. Voor lactose- en koemelk intoleranties hebben we sojayoghurt. Als laatste hebben we ook opties voor mensen met een lichte notenallergie, maar we blijven een bedrijf waar veel met noten wordt gewerkt. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Om er zeker van te zijn dat wij rekening kunnen houden met jouw dieetwens, kun je het beste van tevoren even contact met ons opnemen door te bellen, mailen of via sociale media. 

Reserveer je een High Tea of Brunch met sojayoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij de oorspronkelijke prijs.

Yoghurt Barn – Utrecht
Neude

Reserveer!

Yoghurt Barn – Haarlem
Kruisstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Bosch
Orthenstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Haag
Plaats

Reserveer!

Yoghurt Barn – Nijmegen
Lange Hezelstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Leiden
Aalmarkt

Reserveer!

Yoghurt Barn – Eindhoven
Nieuwstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Rotterdam
Oude Binnenweg

Reserveer!

Yoghurt Barn – Breda
Veemarktstraat

Reserveer!