Reserveren

Reserveer nu in een van onze Barns!
Reserveer hieronder jouw high tea, brunch of picknick!

Yoghurt Barn – Utrecht
Neude

Reserveer!

Yoghurt Barn – Amsterdam
de Pijp

Reserveer!

Yoghurt Barn – Haarlem
Kruisstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Bosch
Orthenstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Haag
Plaats

Reserveer!

Yoghurt Barn – Nijmegen
Lange Hezelstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Leiden
Aalmarkt

Reserveer!

Yoghurt Barn – Eindhoven
Nieuwstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Rotterdam
Oude Binnenweg

Reserveer!

High Tea

NU NOG LEKKERDER!

Onze loei lekkere high tea is nu nog lekkerder! Geniet nu ook van onze goddelijke Barn Toast, Carrot Cake en homemade cake. Daarnaast kreeg je al de lekkerste gebakjes van Sharp Sharp, de befaamde yoghurt (seizoen) Specials, onze Hartige Hangop Dips met breekbroodjes en smullen maar. Reserveer nu want dit mag je niet missen gedurende deze donkere dagen van het jaar!

Lekkerste High Tea & Brunch!

Wil je echt origineel en lekker verwend worden? Kom dan naar een van de Barns voor de populaire high tea, brunch of picknick (in de zomer). Vele duizenden fans gingen je voor, jij hebt er vast al over gehoord of gelezen. En misschien ben je zelfs al eerder geweest! Onze Barnista’s kunnen niet wachten er een onvergetelijke en vooral loei lekker moment van te maken, speciaal voor jou. Of het een brunch in de ochtend, een high tea in de middag of picknick buiten de deur is, we maken er een feestje van!

Neem je vrienden mee naar de Barn!

Samen genieten van onze High Tea, Brunch of Picknick, ook voor groepen!

Een gezonde blend van hartig en zoet. Origineel en loei lekker!

High Tea in Den Haag
High Tea in Den Haag
High Tea in Den Haag
Iedereen is het volledig eens; de High Tea is iets waarvoor je van heinde en verre naar de Barn komt.
Inmiddels is onze originele verwennerij een begrip geworden voor iedereen die van deze Engelse traditie houdt maar oer-Hollands wilt genieten.

High Tea in de Barn!

Onze High Tea laat iedereen kennis maken met een groot gedeelte van ons uitgebreide assortiment. Denk hierbij natuurlijk aan twee kleine Yoghurt Specials per persoon, zoals de Crazy Cookie, Brownie Bango, Energy Explosion en Merry Berry. Of juist de Seizoen Specials, passend bij het weer en jouw mood. Maar ook allerlei heerlijke vegan gebakjes en goddelijke brownie en Carrot Cake, onze Barn Toast variaties en de hartige hangop dip met breekbroodjes!

We bieden heerlijke varianten ‘slow tea’ van TeaBar (onbeperkt natuurlijk, bij de prijs inbegrepen), denk hierbij aan de Groene Jasmijn, Notendroom of de Champagne Thee. Een ware beleving! Als toetje krijg je een heerlijke frozen yoghurt; een gezond en heerlijk alternatief voor het ijs wat je gewend bent. En mocht je het niet op krijgen, neem je de rest gewoon mee in een doggybag. Je hebt er tenslotte voor betaald. High Tea is €19,95 p.p.

Review

Wil je ook eens een review van ons lezen, kijk bijvoorbeeld eens op de blog van Teskuh.

Lees de blog

Teske de Schepper ~ teskuh.nl

Brunch1024

Brunch in de Barn

Een heerlijke traditie, met de familie of vrienden en vriendinnen brunchen. Wat langer in je bed blijven liggen en goed verwend worden is het motto. Daar weten we bij Yoghurt Barn wel raad mee met de Barn Brunch! We zijn niet voor niks uitgeroepen tot ‘Leukste Restaurant van Utrecht’! Scroll naar beneden om meteen je reservering te maken!

Verwacht geen standaard buffet, maar een Loei Lekkere én gezonde brunch. Verschillende yoghurt Specials, Barn Toast, verse croissantjes, verse jus en de lekkerste koffie of thee. Eigenlijk alles wat Yoghurt Barn lekker maakt krijg je voorgeschoteld. Op een passend boeren dienblad natuurlijk! Eigenlijk is het een mix en match tussen onze populaire en verrassende High Tea en onze Barn Picknick. Een Picknick op een boerenblad, met een heerlijke verse thee of café latte erbij. En dat allemaal voor maar €17,95 per persoon.

Buiten Picknicken!

Wat is er lekkerder dan er bij lekker weer met vrienden of vriendinnen op uit trekken en in de mooie parken of aan één van de vele grachten te genieten van lekker eten en drinken?

Yoghurt Barn geeft daar een nieuwe draai aan, want lekker eten en drinken wordt Loei Lekker eten en drinken! Vanaf nu is er de Barn Picknick, jouw verrassende Picknick mand volgeladen met al ons lekkers! Yoghurt Barn biedt de Barn Picknick ook aan als zomers alternatief voor de High Tea en Brunch voor slechts €19,95 p.p. Denk hierbij aan smoothies, yoghurt, oerbrood en veel meer. Reserveer hieronder!

picknick

Algemene info

Of je nu met z’n tweetjes komt of met een grote groep, je wordt gegarandeerd verwend op een heel bijzondere manier.
Onze High Tea, Brunch of Picknick serveren wij dagelijks op reservering om je de leukste beleving te bieden. Een High Tea en Brunch duren ongeveer 1,5u. We vragen je vriendelijk met PIN betalen.

Kom gezellig naar onze Barn en geniet van de High Tea (19,95 p.p.), Brunch (€17,95 p.p.) of Picknick (€19,95 p.p.) en reserveer nu via deze site.
Reserveer vooral in de weekenden ver van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Ook grotere groepen verwelkomen we graag, neem hiervoor contact op met onze teams.

Allergieën en dieetwensen

Wij denken graag met je mee als je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt. We zijn een bedrijf waarin wordt gewerkt met vele allergenen, maar we doen ons best om samen met jou tot een passende oplossing te komen. Van de high tea hebben we een gluten-arme variant, dit houdt in dat alle producten van nature glutenvrij zijn; wel worden deze producten in dezelfde keuken bereid als al onze andere producten. Voor lactose- en koemelk intoleranties hebben we opties met soja en het gebak kan gluten-, lactose- en suikervrij verzorgd worden. Onze brownies bevatten echter wel roomboter, waardoor deze niet lactosevrij is. We hebben opties voor mensen met een lichte notenallergie, wel zijn we een bedrijf waarin veel met noten wordt gewerkt.
Mocht je verdere vragen hebben over allergieën horen wij het graag! Geef dit dan duidelijk aan bij je reservering.

Yoghurt Barn Den Bosch

Yoghurt Barn – Utrecht
Neude

Reserveer!

Yoghurt Barn – Amsterdam
de Pijp

Reserveer!

Yoghurt Barn – Haarlem
Kruisstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Bosch
Orthenstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Den Haag
Plaats

Reserveer!

Yoghurt Barn – Nijmegen
Lange Hezelstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Leiden
Aalmarkt

Reserveer!

Yoghurt Barn – Eindhoven
Nieuwstraat

Reserveer!

Yoghurt Barn – Rotterdam
Oude Binnenweg

Reserveer!