Reserveer je High Tea, Brunch of Picknick in Eindhoven!

Reserveer hier een High Tea, Brunch of Picknick in Eindhoven

Wil je graag genieten van een High Tea, een Brunch of een All Day Breakfast Deluxe in het gezellige Eindhoven? Dan zit je hier helemaal goed! Ben je op zoek naar wat meer informatie over ons assortiment? Reserveer dan via Resengo.

Losse reserveringen voor een ‘gewoon’ ontbijtje, een lunch of een tussendoortje nemen wij helaas niet aan, maar loop gerust binnen en zoek een lekker plekje om te genieten van een loei lekker yoghurtje! 

Reserveren

Reserveer op deze pagina een High Tea, Brunch of All Day Breakfast Deluxe in Eindhoven

 

Op deze pagina kun je een High Tea, Brunch of All Day Breakfast Deluxe reserveren bij Yoghurt Barn Eindhoven aan de Nieuwstraat, nummer 30. Vul bovenstaand formuliertje in en check de beschikbaarheid. Je ontvangt altijd per e-mail nog een bevestiging van je reservering.

We zorgen dat alles op de afgesproken tijd klaar staat op een mooi plekje ergens in de Barn of desgewenst op het grote terras midden in de stad. Onze Barnista’s ontvangen je met open armen en leggen je alles uit over waar je uiteindelijk van gaat genieten. Alles draait om een ultiem verwenmomentje voor jullie!

Liever genieten van een High Tea, Brunch of All Day Breakfast Deluxe in een andere stad of bij een andere Barn? Klik hieronder op een van de linkjes.

Reserveer in:

Utrecht | Haarlem | Den Bosch | Den Haag | Nijmegen | Leiden | Eindhoven | Rotterdam | Breda

zoete proeverij klein
_W6A7176 - versie 2
Yoghurt Barn-40 LR

Wat zit er allemaal bij?

 

High Tea:  geniet van onze smakelijke Yoghurt Specials, een knapperige Barn Toast, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk hierbij eens aan Red Velvet Cake, Chocolate Caramel Shortbread, onze Barn Brownie en nog veel meer lekkers; kwijlen is toegestaan! (21,50 pp) 

Brunch: verwacht geen standaard buffet, maar een loei lekkere én gezonde brunch op een prachtig dienblad. Verschillende Yoghurt Specials, Barn Toast, verse croissantjes, verse jus, een frisse fruitsalade en de lekkerste koffie of thee (één ronde bij de prijs inbegrepen). Eigenlijk alles wat Yoghurt Barn lekker maakt, krijg je voorgeschoteld. (19,50 pp)

All Day Breakfast Deluxe: Bij de Breakfast Deluxe hoort een heerlijke Yoghurt Special, een croissantje, oerbrood of een stukje toast, een warme drank naar keuze, een verse jus, een frisse fruitsalade en als toetje een heerlijke homemade Yoghurt Blueberry Muffin. (15,- pp)