Reserveer je High Tea, Brunch of Breakfast Deluxe in Rotterdam!

Reserveer hier een klimaatpositieve High Tea, Brunch of Breakfast Deluxe in Rotterdam

 

Wil je graag genieten van een High Tea, een Brunch of een All Day Breakfast Deluxe in het centrum van Rotterdam? Dan is dit de plek waar je moet zijn! Sinds 2020 heeft elke gast die bij ons komt genieten een positieve impact op het klimaat. Meer weten? Check dan deze pagina. De High Tea duurt ongeveer een uurtje of anderhalf. Ben je op zoek naar wat meer informatie over al ons lekkers? Reserveer dan via Resengo.

Losse reserveringen voor een ‘gewoon’ ontbijtje, een lunch of een tussendoortje nemen wij helaas niet aan, maar loop gerust binnen en zoek een lekker plekje om te genieten van een loei lekker yoghurtje!

Reserveren

Reserveer op deze pagina een High Tea, Brunch of All Day Breakfast Deluxe in Rotterdam

 

Op deze pagina kun je een High Tea, Brunch of All Day Breakfast Deluxe reserveren bij Yoghurt Barn Rotterdam aan de Oude Binnenweg 117-119. Vul bovenstaand formuliertje in en check de beschikbaarheid. Je ontvangt altijd per e-mail nog een bevestiging van je reservering.

We zorgen dat alles op de afgesproken tijd klaar staat op een mooi plekje ergens in de Barn of desgewenst op het grote terras midden in de stad. Onze Barnista’s ontvangen je met open armen en leggen je alles uit over waar je uiteindelijk van gaat genieten. Alles draait om een ultiem verwenmomentje voor jullie!

Liever genieten van een High Tea, Brunch of All Day Breakfast Deluxe in een andere stad of bij een andere Barn? Klik hieronder op een van de linkjes.

Reserveer in:

Utrecht | Haarlem | Den Bosch | Den Haag | Nijmegen | Leiden | Eindhoven | Rotterdam | Breda

YoghurtBarn-63
MVRO_Yoghurt Barn_DEF_09
zoete proeverij klein
YoghurtBarn-117

Wat zit er allemaal bij?

 

High Tea: geniet van onze smakelijke Yoghurt Specials, een heerlijke Barn Wrap, komkommer met hummus om te dippen, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk hierbij eens aan Red Velvet Cake, YB Cheesecake en nog veel meer lekkers; kwijlen is toegestaan! (22,95 pp)

Pssst: eet je veganistisch? We hebben nu ook de Vegan High Tea! Hier kun je van genieten voor 24,95 pp.

Brunch: verwacht geen standaard buffet, maar een loei lekkere én gezonde brunch op een prachtig dienblad. Verschillende Yoghurt Specials, Barn Sandwich, verse croissantjes, een frisse fruitsalade en de lekkerste koffie of thee (één ronde bij de prijs inbegrepen). Eigenlijk alles wat Yoghurt Barn lekker maakt, krijg je voorgeschoteld (20,95 pp, wordt vanwege Corona momenteel niet geserveerd)

All Day Deluxe: Bij de All Day Deluxe hoort een heerlijke Yoghurt Special, een croissantje, een warme drank naar keuze, een verse jus, een frisse fruitsalade en als toetje een heerlijke plak YB bananenbrood! (16,50 pp)