Reserveer je High Tea, Brunch of Picknick in Utrecht!

Reserveer in Utrecht

Wil je graag genieten van een High Tea, een Brunch of een All Day Breakfast Deluxe in het gezellige centrum van Utrecht? Dan zit je hier helemaal goed!

Voor een ‘gewoon’ ontbijtje, lunch of tussendoortje hoef je niet te reserveren, maar kun je gewoon binnenlopen om te genieten van een loei lekker yoghurtje! 

Reserveer op deze pagina een High Tea, Brunch of All Day Breakfast Deluxe in Utrecht

 

Op deze pagina kun je een High Tea, Brunch of All Day Breakfast Deluxe reserveren bij Yoghurt Barn Neude aan de Vinkenburgstraat 15. Vul bovenstaand formuliertje in en check de beschikbaarheid. Je ontvangt altijd per e-mail nog een bevestiging van je reservering.

We zorgen dat alles op de afgesproken tijd klaar staat op een mooi plekje ergens in de Barn of desgewenst op het grote terras midden in de stad. Onze Barnista’s ontvangen je met open armen en leggen je alles uit over waar je uiteindelijk van gaat genieten. Alles draait om een ultiem verwenmomentje voor jullie!

Liever genieten van een High Tea, Brunch of All Day Breakfast Deluxe in een andere stad of bij een andere Barn? Klik hieronder op een van de linkjes.

Reserveer in:

Utrecht | Haarlem | Den Bosch | Den Haag | Nijmegen | Leiden | Eindhoven | Rotterdam | Breda

Yoghurt Barn-40 LR
Divers gebak_RGB klein
_W6A7176 - versie 2

Wat zit er allemaal bij?

 

High Tea:  geniet van onze smakelijke Yoghurt Specials, een knapperige Barn Toast, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk hierbij eens aan Red Velvet Cake, Chocolate Caramel Shortbread, onze Barn Brownie en nog veel meer lekkers; kwijlen is toegestaan! (21,50 pp) 

Brunch: verwacht geen standaard buffet, maar een loei lekkere én gezonde brunch op een prachtig dienblad. Verschillende Yoghurt Specials, Barn Toast, verse croissantjes, verse jus, een frisse fruitsalade en de lekkerste koffie of thee (één ronde bij de prijs inbegrepen). Eigenlijk alles wat Yoghurt Barn lekker maakt, krijg je voorgeschoteld. (19,50 pp)

All Day Breakfast Deluxe: Bij de Breakfast Deluxe hoort een heerlijke Yoghurt Special, een croissantje, oerbrood of een stukje toast, een warme drank naar keuze, een verse jus, een frisse fruitsalade en als toetje een heerlijke homemade Yoghurt Blueberry Muffin. (15,- pp)