Ons verhaal

Kwaliteit begint bij passie
Hoe het begon
Passie voor yoghurt

Wouter en Esther kwamen eind 2011 met een vakantie ideetje thuis. Als frozen yoghurt in Spanje zo goed werkt en wij Nederlanders de meeste zuivel ter wereld eten. Waarom heeft niemand eerder yoghurt buitenshuis gebracht?!

Zo is het begonnen en zijn we naast onze banen als marketing directeur en fysiotherapeut begonnen met het ontwikkelen van wat toen ToYoGo als projectnaam had. Nog geen jaar later stond er Yoghurt Barn Neude! Zonder enige ervaring in de horeca, of gevoel voor koken, maar met passie voor wat er allemaal kan met yoghurt, zijn we dit avontuur aangegaan.

Jaren later zijn we de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt. In de wereld. Met 10+ locaties door het land en een enorme ambitie iedereen te laten genieten van wat yoghurt kan brengen, zijn we voorlopig nog niet klaar met ons avontuur.

De samenwerking met Hollandse trots Campina was een logische stap eind 2015. We werden te groot om continue kwaliteit te leveren. Plus we zijn altijd op zoek naar de beste zuivel, biologisch en idealiter onder eigen receptuur. Campina is hier simpelweg de beste partner voor. Belangrijk is dat we beide onafhankelijk zijn en doen we waar we goed in zijn. Campina levert de lekkerste biologische zuivel, wij brengen het op een bijzondere manier buitenshuis zoals je van ons gewend bent en verwachten mag.

Op naar een mooie toekomst met veel loei lekkere yoghurt!

Bekijk onze loei lekkere producten!
Ons verhaal
“Kwaliteit begint bij passie. Passie voor de natuur, lekker eten en genieten. Passie voor het pure. Zo is Yoghurt Barn ontstaan.”

Wij houden van yoghurt, wij zijn yoghurt! Vers, frozen, traditioneel, dik en dun, soja of kokos. Bij ons kun je helemaal los. Met een lepel, rietje, of zelf met een vork! Biologisch en dus verantwoord, maar vooral… Loei Lekker! Stel je eigen yoghurt samen of kies één van onze samengestelde Specials! Wij kunnen niet wachten je mee te nemen in de wereld van yoghurt!

Naar de Barn!
Blended Yoghurt
Yoghurt Barn staat voor duurzaam
Green = Good

Yoghurt Barn is duurzaam op haar eigen manier, we gaan graag steeds een stapje verder.

  • Alle zuivel is biologisch. Simpelweg omdat we staan voor dierenwelzijn. Wist je dat we geheel vegetarisch zijn? En bovendien is onze bio zuivel gewoon de lekkerste, want happy cows zorgen voor …
  • Onze yoghurt en smoothies krijg je in authentieke Weckpotten van gerecycled glas.
  • Onze to-go-verpakkingen zijn allemaal recyclebaar. Zo denken we aan het milieu en wordt het optimaal verwerkt en hergebruikt via de bestaande afvalstromen.
  • Onze barns zijn gemaakt van FSC-gekeurd hout.

Verder maken we gebruik van groene stroom en CO2-neutraal gas en zul je voornamelijk de laatste LED verlichting tegenkomen voor minimale impact op de omgeving.

Bekijk onze loei lekkere producten!
Biologisch
Eerlijk is heerlijk

Bij Yoghurt Barn krijg je pure, authentieke producten. En hier zijn we best een beetje trots op. Onze samenwerking met Campina zorgt ervoor dat we de lekkerste biologische zuivel bieden en zelfs enkele eigen recepturen yoghurt aanbieden die nergens anders te verkrijgen zijn! En dit proef je, want wij weten wat lekker is! Daarnaast hebben we ook biologische soja, amandel en kokos varianten. Voor ieder wat wils.

Onze toppings zijn bewust niet biologisch, maar onze noten worden wel vers afgebakken en al het fruit elke dag vers voor jou gesneden.

Samen met Bocca hebben we een eigen label koffie ontwikkeld. Een heerlijke single estate arabica uit Brazilië die uit onze food paring sessies met yoghurt (wat anders) het best naar voren kwam. Romig, met een hint naar noten en chocola. Perfect dus voor jouw latte of cappuccino.

We zijn continue bezig om ook zelf “Barn-made” producten te ontwikkelen. Denk aan ons bananenbrood en granola. Binnenkort meer. We zijn wel heel eerlijk. Wat we zelf niet kunnen moet je bij de specialist halen. Een deel van ons gebak komt bij Sharp Sharp vandaan, is uniek van smaak en geheel biologisch. Daarnaast is dit gebak ook gluten-, suiker- en lactosevrij. Deels is het zelfs notenvrij! Laten we de carrot cake en brownie maar niet omschrijven, die moet je gewoon komen proeven.

Naar de Barn!