Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan of vind je het antwoord niet duidelijk genoeg, dan kun je altijd contact met ons opnemen via Facebook of door een mailtje sturen naar hello@yoghurtbarn.nl.

“Hoe gaan jullie om met Corona?”

“Kan ik een tafeltje reserveren?”

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD op en houden de vorderingen van het virus nauw in de gaten. Momenteel is onze Barn Schiphol Plaza gesloten, maar onze andere vestigingen zijn geopend en het is mogelijk om in deze Barns plaats te nemen. Wij gaan serieus om met eventuele positieve gevallen van corona onder ons eigen personeel.

Onze Barns zijn, met uitzondering van Schiphol Plaza, geopend en je kunt een tafel reserveren voor een High Tea, Barn Brunch en All Day Deluxe door hier te klikken. Als je voor iets anders langs wilt komen, kun je simpelweg de Barn binnenlopen en een plekje zoeken. Het is helaas niet mogelijk om een reservering te plaatsen voor onze ‘losse producten’.

“Kan ik als vegetariër/veganist ook bij jullie terecht?”

“Welke soorten yoghurt kan ik bij jullie kiezen?”

Jep! Zelfs ál onze producten zijn 100% vegetarisch. Daarnaast hebben we ook veel plantaardige opties. Zo kun je plantaardige yoghurt kiezen, maar zijn er ook plantaardige opties als het gaat om cake, gebak, toast, High Tea, Iced Lattes and more. Ook al onze koffies zijn met plantaardige melksoorten te verkrijgen. Hier hoeft je geen meerprijsje voor te betalen!

Wij hebben 7 soorten biologische yoghurt, waarvan vier met koemelk en drie op plantaardige basis. De vier soorten op basis van koemelk zijn Magere, Boeren, Barn en Frozen Yoghurt. Hiervan is de Barn Yoghurt lactosevrij. De drie plantaardige soorten zijn Soja, Kokos en Amandel Yoghurt. Naast deze yoghurtsoorten maken wij ook de lekkerste plantaardige Overnight Oats en Chia Pudding!

“Kan ik als zwangere vrouw bij jullie komen eten?”

“Wat voor soorten melk hebben jullie?”

Ja, dat kan. Al onze producten zijn zwangere vrouwen proof en kunnen zonder zorgen gegeten worden!

Wij hebben uiteraard gewone (biologische) koemelk, maar ook amandel-, haver-, soja en kokosmelk!

“Wat is het verschil tussen de Breakfast Deal, Lunch Deal en Vegan Deal?”

“Ik heb een speciale dieetwens. Kan ik dan ook bij jullie terecht?”

De Breakfast Deal en Lunch Deal bestaan uit heerlijke producten om je buik goed mee te vullen. Je kiest een Medium Yoghurt Special bij beide. Bij de Breakfast zit er dan een croissantje of oerbrood met boter en jam en een warme drank naar keuze bij. Bij de Lunch heb je keuze uit een stukje bananenbrood, blueberry cake of kokosbrood en een biologisch sapje. De Vegan Deal verklapt het al; deze is helemaal plantaardig! De Vegan bestaat uit een Medium Oats, Chia of (plantaardige) Yoghurt Special, een snee kokosbrood of oerbrood met boter en jam en een warme drank naar keuze (met plantaardige melk). Alle deals zijn de hele dag te bestellen!

Jazeker! Wij hebben veel veganistische opties en ook bieden we lactosevrije yoghurt en gluten- en/of notenarme producten. Deze zijn slechts ‘arm’ en niet ‘vrij’, omdat de producten wel in aanraking gekomen kunnen zijn met gluten en/of noten in onze Barns. Daarom is het altijd belangrijk dat je het altijd even meldt bij de Barnista’s als je erg allergisch bent. Heb je een specifieke vraag van tevoren? Dan kun je ons altijd via de telefoon bereiken!

“Wat zit er allemaal bij de High Tea, Barn Brunch en All Day Deluxe?”

“Hoe werkt het met de toppings?”

We vinden het leuk om dit een verrassing te laten zijn, maar we begrijpen dat je het graag van tevoren zou willen weten. Daarom kun je op deze pagina vinden wat er allemaal bij jouw gewenste lekkernij zit, of je ervoor moet reserveren en wat de prijzen zijn.

We hebben allerlei verschillende toppings waar je uit kunt kiezen om jouw eigen yoghurtfeestje te creëren. Keuzestress? We hebben ook een aantal vaste Specials; heerlijke combinaties waarbij je ook altijd één topping gratis kunt wisselen.

“Hebben jullie ook andere lekkere dingen dan yoghurt?”

“Wat betekent het precies dat jullie klimaat positief ondernemen?”

Zeker weten! Je kunt op deze pagina onze producten bekijken. We hebben ook heerlijke cakes en gebakjes, knapperige Barn Toast, plantaardige Overnight Oats en meer! En wat dacht je van koffie? Daar zijn wij ook héél goed in!

Dat betekent dat wij onze volledige CO2-uitstoot ten eerste zo veel mogelijk reduceren en het restant wat nog niet te reduceren is, compenseren. Dit compenseren doen we door bomen te planten, die CO2 uit de lucht opnemen. Alle informatie vind je op deze pagina.

“Hebben jullie speciale voorzieningen voor kinderen en baby’s?”

“Mag ik mijn huisdier meenemen naar de Barn?”

Ja! Wij hebben zelfs (en daar zijn we heel trots op) een Happy Service Award van Oei Ik Groei gewonnen voor het feit dat wij een kindermenuutje hebben, er in elke full service Barn een leuke speelhoek (of meerdere!) te vinden is en omdat we verschoonmogelijkheden hebben op het toilet.

Zolang hij of zij niet gevaarlijk is en andere gasten geen overlast bezorgt, is jouw vriendje uiteraard welkom in onze Barn; gezellig!