Title Image

Werken bij

WERKEN BIJ_Tekengebied 1

YB heeft goed doen voor mens, dier en milieu hoog in het vaandel staan en daar hoort de #YBFamily natuurlijk ook bij! We werken met een uitgebreid onboardingsysteem waarbij jij met jouw talenten en ervaring wordt klaargestoomd voor de Barn. Daarbij vinden we jouw persoonlijkheid van groot belang, dus wees vooral jezelf. Wist je trouwens ook dat we onze #YBFamily veel leuke extra’s bieden? Zo krijg je bijvoorbeeld korting bij Dille & Kamille, Eneco en Swapfiets. Ook houden wij van hele gezellige borrels met je eigen team. Welkom bij YB!

YB is actief tegen discriminatie en racisme en voor gelijkheid!
Daarom waarderen we anoniem solliciteren en worden alle aanmeldingen gelijk en inhoudelijk behandeld. Naam, geslacht en leeftijd hoeven niet op je CV te staan, want het gaat om wie jij bent en hoe je daar bent gekomen.

Solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar werken@yoghurtbarn.nl!

VACATURES VOOR ACHTER DE SCHERMEN

HORECA VACATURES

BARNISTA

Voor alle Barns zijn we continu op zoek naar enthousiastelingen die graag de handen uit de mouwen steken om gasten te verblijden met onze producten. Op dit moment zijn we voornamelijk op zoek naar Barnista’s in Den Bosch, Utrecht, Leiden en Amsterdam. Een passie voor (yoghurt en) lekker eten en enige horeca-ervaring zijn een pre!

Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken.

ASSISTENT BARNISTA

Voor alle Barns zijn we continue op zoek naar toppers die ons mooie servies weer brandschoon weten te krijgen! Ben je scholier en wil je leuke werkervaring opdoen bij YB? 

Mail je motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. Geef ook aan of je één of twee weekenddagen zou willen werken, vaak zijn er zaterdag en/of zondag diensten beschikbaar.

STAGES OP HBO NIVEAU

STAGES OP MBO NIVEAU

STAGES OP MBO NIVEAU

Als jong bedrijf hechten we waarde aan een frisse blik en om deze reden werken wij heel graag met stagiair(e)s. Sinds 2018 zijn wij een erkend leerbedrijf en al vele meiden en jongens gingen je voor! Bij YB is geen dag hetzelfde en het werk biedt veel variatie. We hebben stageplekken voor mbo niveau 1, 2, 3 en 4 en bepalen in overleg met jouw school de duur van je stage. Hierin zijn we erg flexibel. Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende stage? Kijk dan snel op SBB of er iets voor jou tussen zit of stuur een open sollicitatie met je CV en motivatie naar werken@yoghurtbarn.nl.

Yoghurt Barn LR 201909525_