Werken bij

Werken of stage lopen bij Yoghurt Barn?

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden om je als echte yoghurtfan aan te sluiten bij dit loei leuke bedrijf.

Scroll naar benden voor:

  • Stages op HBO/WO niveau: Sales & Business Development
  • Stages op MBO niveau: assistent horeca (voeding of voedingsindustrie), medewerker fastservice, 1e medewerker fastservice en meewerkend horeca ondernemer
  • Vacatures: medewerker financiële en loonadministratie, afwasser en barnista

Stages op MBO niveau

Als jong bedrijf hechten we waarde aan een frisse blik. Om deze reden werken wij heel graag met stagiairs. Sinds 2018 zijn wij een erkend leerbedrijf. Het leuke aan werken bij Yoghurt Barn is dat geen enkele dag hetzelfde is en dat het werk veel variatie biedt. In overleg met de school bepalen wij de duur van de stage. Hierin zijn we erg flexibel. Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende stage? Kijk dan snel of er iets voor jou tussen zit!

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Crebo 25252 | MBO 1

Bij ons werk je met uiteenlopende voedingsmiddelen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en je krijgt de mogelijkheid om hier een actieve bijdrage aan te leveren. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden en uitvoeren. Bij ons kun je producten bewerken en verwerken. Om dit op een hygiënische manier te kunnen doen, is het belangrijk dat je je bezighoudt met het schoonmaken van de ruimtes, gereedschappen en machines. Daarnaast maken we jou graag onderdeel van ons yoghurtfeestje, dus zul je ook producten maken voor de gasten.

Medewerker fastservice (Crebo 25178 | MBO 2)

Als medewerker fastservice heb je een actieve rol binnen Yoghurt Barn. Je draagt zorg voor de schoonmaak van onze bedrijfsruimtes en gastruimtes en houdt je bezig met het bereiden van de lekkerste yoghurtspecials! Daarnaast bedien en beheer je de kassa, distribueer je bestellingen, vang je klachten van gasten op, verleen je de gastvrijheid waar wij naar streven en verkoop je de producten aan onze gasten. Ook vinden we het fijn als je let op de voorraad; of deze correct wordt en is besteld en alles in goede orde is ontvangen.

1e medewerker fastservice (Crebo 25176 | MBO 3)

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent actief op de vloer en als eerste medewerker draag je de verantwoordelijkheid om de optimale gastvrijheid te bieden. Dit is jouw hoogste prioriteit. Je rapporteert aan de manager en je houdt de apparatuur waar we mee werken in de gaten om te monitoren of alles naar behoren werkt. Om elke gast te kunnen voorzien van een yoghurtbeleving is het belangrijk dat de voorraad besteld, en bij ontvangst gecontroleerd wordt. Dit valt dan ook binnen jouw takenpakket. Ook krijg je bij ons de kans om leiding te geven door het plannen en verdelen van de werkzaamheden en het instrueren van de medewerkers. Naast de productie- en voorbereidende werkzaamheden houdt een eerste medewerker zich bezig met het bedienen en beheren van de kassa, bestellingen, klachten en verkoop van producten. Daarnaast houd je je bezig met het schoonhouden van de productieruimtes en de rest van de Barn.

Meewerkend horeca ondernemer (Crebo 25185 | MBO 4)

Als meewerkend horecaondernemer binnen Yoghurt Barn werk je nauw samen met de vestigingsmanager en ondersteun je deze bij zijn/haar taken. Samen bepaal je het inkoop- en voorraadbeleid, denk je mee over het financieel beleid en houd je je bezig met de financiën. Dit doe je door het begroten en bewaken van de financiën en door een operationeel plan te maken. Daarnaast geef je leiding door het plannen en verdelen van de werkzaamheden, het aansturen van medewerkers en het voeren van intern formele gesprekken. Je leert het meest als je bij ons op de vloer staat, dus houd je je ook bezig met het bereiden van onze producten, kassawerkzaamheden en het bewaken van de sfeer. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en we rekenen erop dat jij hier een actieve bijdrage aan levert.  Na een dag sluit je het bedrijf af en voer je voorbereidingen uit voor de volgende dag. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de dag goed afrondt door je bezig te houden met het tellen van de kassa en een door taakverdeling te maken voor de volgende dag.

Vacatures

Afwassers gezocht (8 u, continue)

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar toppers die ons mooie servies weer brandschoon weten te krijgen! Ook zo gek op yoghurt!?

Ben je scholier en wil je leuke werkervaring opdoen bij Yoghurt Barn? Mail dan je motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. Vaak zijn er zaterdag en/of zondag diensten beschikbaar. Geef ook aan of je één of twee weekenddagen zou willen werken.

We hebben niet altijd een plekje beschikbaar, maar komen in elk geval bij je terug wanneer er wel weer ruimte is.

Barnista’s gezocht (16+ uur, continue)

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar echte yoghurtfans die graag de handen uit de mouwen steken om gasten te verblijden met een echt yoghurtfeestje!

Enthousiastelingen met enige horeca-ervaring, een passie voor (yoghurt en) lekker eten en een drive om gasten hiermee te verrassen. Wil jij bij jouw Barn aan de slag, mail dan je CV, motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. We hebben niet altijd een plekje beschikbaar, maar komen in elk geval bij je terug wanneer er ruimte is.

Stages op HBO/WO niveau

Sales & Business Development

Ken jij iemand die gek is op alles rondom sales? Wij zoeken een stagiair die vanaf september bij ons aan de slag wil met een leuke uitdaging! We merken dat er veel potentie ligt in onze ‘niet-core-markten’, zoals hotels, healthclubs/gyms en bijvoorbeeld de catering en inzet van de food truck. Wil jij met ons een sales plan en presentatie opstellen en zelf de business testen? Dan is dit jouw droomstage! Stuur jouw CV en motivatie naar werken@yoghurtbarn.nl, en wie weet zit jij deze maand nog om de tafel met Wouter Staal, oprichter van Yoghurt Barn, om jouw ideeën te delen.