Werken bij

Fulltime Business Controller (f/t, nieuw)

Voor ons concern zijn we op zoek naar een enthousiaste cijfer freak met oog voor business optimalisatie. Je krijgt de uitdaging om het snel groeiende Yoghurt Barn naar een nieuw financieel plan te tillen. Je bent in de basis verantwoordelijk voor de executie, aansturing en supervisie van het gehele financiële proces en het verzorgen en opleveren van financiële analyses en –rapportages. Daarnaast is het aan jou om met de business mee te denken en verder te optimaliseren. Je kunt met jouw analytisch vermogen het MT ondersteunen met strategische beslissingen, maar tevens nieuwe kansen proactief aandragen.

Wie ben jij?

Je hebt een HBO of WO achtergrond in finance en enkele jaren ervaring in business controlling van een MKB-er of Business Unit van een multinational. Het is tijd voor een volgende stap in je carriere en je wilt meer ondernemend financieel aan de slag te gaan. Je past binnen de dynamiek en uitdagingen van een snel groeiende food-retailer en bent een energieke team-player wie ook goed zelfstandig kan werken.

Wat bieden we je?

We bieden je initieel een 7-maanden contract op basis van 40 uur in de week. Je bent hiermee fulltime verantwoordelijk voor financiele operatie binnen Yoghurt Barn. Het salaris is afhankelijk van je ervaring met doorgroei mogelijkheden naarmate je meer ervaring opdoet tot solide MT positie.

Mail voor meer info naar hello@yoghurtbarn.nl.

MarCom stagiair (f/t, nieuw)

Om onze marketing verder te versterken, zowel online, event als in-store zoeken we een proactieve, geweldig enthousiaste marketing (afstudeer-) stagiair(e). Wil jij alles leren over social media, of nog beter kun jij ons nog wat leren? Wil je social ROI gaan testen en optimaliseren, maar ook een plan maken hoe je voor Inspiratie, Initial Purchase & Excellent Service for Repeat Custom jouw marketing kanalen bepaalt? Mail dan je CV en motivatie naar stage@yoghurtbarn.nl.