Werken bij

 Medewerker Financiële en Loonadministratie (40u, M/V)

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste cijfer freak met gedegen ervaring en achtergrond in boekhouden. Streef jij naar perfectie en word jij gedreven door een optimale administratie? Klik hier voor het volledige functieprofiel en mail direct!

 

 

Afwassers gezocht (8 uur, continue)

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar echte toppers! Ook zo gek op yoghurt!?

Ben je scholier en wil je leuke werkervaring opdoen bij Yoghurt Barn? Wil jij bij jouw Barn aan de slag, mail dan je motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. Vaak zijn er zaterdag en/of zondag diensten beschikbaar. Geef ook aan of je één of twee weekend dagen zou willen werken. Al vele afwassers zijn doorgegroeid naar Barnista!

We hebben niet altijd een plekje beschikbaar maar komen in elk geval bij je terug wanneer er ruimte is. En voor echte toppers zoals jij is er altijd plek toch?

Barnista’s gezocht (16+ uur, continue)

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar echte toppers! Ook zo gek op yoghurt!?

Enthousiastelingen met enige horeca-ervaring, een passie voor (yoghurt en) lekker eten en een drive om gasten hiermee te verrassen. Wil jij bij jouw Barn aan de slag, mail dan je CV, motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. We hebben niet altijd een plekje beschikbaar maar komen in elk geval bij je terug wanneer er ruimte is. En voor echte toppers zoals jij is er altijd ruimte toch?