Werken bij

De loei leukste vacatures voor jouw volgende (bij)baan vind je hier!

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden om je als echte yoghurtfan aan te sluiten bij dit loei leuke bedrijf.

Scroll naar beneden voor vacatures, stages op MBO niveau en stages op HBO niveau.

Assistent Barn Manager & Coffee Master Nijmegen

Dit is een mooie leidinggevende startersfunctie in de horeca. Als Assistent Barn Manager & Coffee Master ben jij de steun en toeverlaat van de Barn Manager en runnen jullie samen een locatie en een team. Je bent een gedreven horeca professional met minimaal MBO-achtergrond en bent bij wijze van opgegroeid in de horeca. Je wilt ervaring opdoen om uiteindelijk jouw horeca droom te verwezenlijken. Je vindt het geweldig om samen met een team de gasten tot fans te maken en ze telkens weer te verrassen. Je bent een team player, maar bent ook kritisch en bezit een gezond streven naar perfectie. Je bent binnen je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze koffie en dus een echte koffie freak. Je geeft trainingen en bent de contactpersoon met Bocca; onze koffieleverancier.

Klinkt dit als iets wat helemaal bij jou aansluit? Stuur jouw CV en motivatie naar werken@yoghurtbarn.nl en wie weet zien we je snel!

Char
_W6A9126

HR Officer (parttime)

Denk jij dat jij de daadkrachtige, overtuigende HR-officer bent die wij zoeken? Yes! Als HR-officer bij Yoghurt Barn ben je verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde taken en processen binnen de organisatie. Je adviseert en ondersteunt de directie en bent wat alle personeelszaken betreft het aanspreekpunt. Jouw taken bestaan onder andere uit recruitment, strategische personeelsplanning en -ontwikkeling, HR administratie en prestatiemanagement.

Wij zoeken iemand die communicatief zeer sterk is, een professionele attitude heeft en zich staande kan houden in een dynamische omgeving. Ben jij in het bezit van probleemoplossend vermogen, proactief, stressbestendig, gestructureerd en organisatiesensitief? Heb jij een HBO/WO opleiding in de richting van personeelswetenschappen, HRM en/of P&O? Ben jij woonachtig in midden Nederland en op zoek naar een parttime job (16-20 u) met eventuele groei naar meer uren? Look no further!

Lijkt dit dé vacature voor jou te zijn? Check dan hier de volledige functieomschrijving en stuur jouw CV en motivatie naar wouter@yoghurtbarn.nl.

Administratief Medewerker (fulltime)

Is het bijhouden van de financiële administratie helemaal jouw ding en kun jij de uitweg uit het cijfertjesdoolhof makkelijk vinden? Heb jij oog voor detail en wil jij hét aanspreekpunt zijn voor onze boekhouding? Woon jij in de omgeving van Utrecht/Culemborg? Dan is deze brede, uitdagende functie jou op het lijf geschreven!

 

Jij gaat als administratief medewerker zorg dragen voor de dagelijkse financiële en administratieve werkzaamheden, zoals debiteuren- en crediteurenbeheer, het maken van verkoopfacturen, cash management en verwerking van voorraadmutaties. Je bewaakt en beheert de financiële processen, de weekrapportages en de personeelsadministratie. Tot slot stel je maand- en kwartaalrapportages op en verzorg je de voorbereiding van de jaarafsluiting. Met begeleiding en ondersteuning van ons administratiekantoor verwachten wij dat je uiteindelijk in meer zelfstandigheid je job kunt uitoefenen.

 

We zijn op zoek naar iemand met een MBO/HBO achtergrond in finance/boekhouden. Daarnaast zien we graag dat jij al aardig wat ervaring op zak hebt en dat je jouw werkhouding kunt omschrijven met de woorden: systematisch, accuraat en zelfstandig. Als laatste is kennis van en ervaring met MS Office en Exact Online een must.

 

Gaat jouw cijfertjeshart hier sneller van kloppen? Check dan hier de volledige functieomschrijving en stuur jouw CV en motivatie voor uiterlijk 1 februari 2020 naar wouter@yoghurtbarn.nl.

Leiden foto
Schermafbeelding 2019-06-19 om 10.41.06

De enige echte Barnista’s

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar echte yoghurtfans die graag de handen uit de mouwen steken om gasten te verblijden met een echt yoghurtfeestje!

Enthousiaste jongens of meiden met enige horeca-ervaring, een passie voor (yoghurt en) lekker eten. We hopen dat jij er echt voor gaat om gasten met ons loei lekkers te verrassen.

Wil jij bij jouw Barn aan de slag, mail dan je CV, motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. We hebben niet altijd een plekje beschikbaar, maar komen in elk geval bij je terug wanneer er ruimte is & zien er echt naar uit om je te ontmoeten!

Assistent Barnies

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar toppers die ons mooie servies weer brandschoon weten te krijgen! Ook zo gek op yoghurt!?

Ben je scholier en wil je leuke werkervaring opdoen bij Yoghurt Barn? Mail dan je motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. Vaak zijn er zaterdag en/of zondag diensten beschikbaar. Geef ook aan of je één of twee weekenddagen zou willen werken.

We hebben niet altijd een plekje beschikbaar, maar komen in elk geval bij je terug wanneer er wel weer ruimte is. We kijken ernaar uit om jou toe te voegen aan onze loei leuke teams!

Def_IMG_4205

Stages op HBO/WO niveau

Dit jaar zijn wij ook weer zoek naar enthousiaste stagiairs die mee willen draaien achter de schermen van Yoghurt Barn. We hebben vier verschillende functies, die elk op hun eigen manier uitdagend zijn en en waarin er ontzettend veel te leren valt.

Vind jij Yoghurt Barn net zo’n leuk bedrijf als wij het vinden, en zou je er graag onderdeel van uit willen maken? Lees dan snel de stagevacatures hieronder en kijk of er iets tussen zit wat op jouw studie (en jou!) aansluit. Gaat jouw hart sneller kloppen van één van deze beschrijvingen? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar werken@yoghurtbarn.nl.

Marketing- en Communicatie (vanaf september 2020)

De Marketing- en Communicatie stagiair van Yoghurt Barn houdt zich bezig met een hele hoop verschillende dingen. Je werkt samen met (en onder begeleiding van) de Marketing- en Communicatie medewerkers en brengt jouw creatieve ideeën in tijdens brainstormsessies over de contentstrategie en de invulling hiervan. Daarnaast bedenk je leuke winacties, organiseer je kleine events in de Barns en ben jij degene bij wie yoghurtfans terecht komen als ze een berichtje sturen via Instagram of Facebook. Klik hier voor de volledige stageomschrijving.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar werken@yoghurtbarn.nl met jouw CV en motivatiebrief. We hopen je snel te zien!

Operationeel (vanaf jan/feb 2020)

Als stagiair Operationeel ben je de oren en ogen van het bedrijf. Je weet wat er speelt op de vloer èn achter de schermen. Als er een probleem is, kunnen we bij jou terecht voor de oplossing. Jij ziet meteen waar het mis gaat en hebt oog voor het optimaliseren voor processen. Daarnaast onderhoud je contacten met bedrijven zoals The Colour Kitchen, houd je de productiviteit per vestiging bij, zorg je bijvoorbeeld dat de BHV-cursussen gepland worden, voer je kassaveranderingen door als dit nodig is en loop je mee met de operationeel manager van de Barn, met wie je nauw samenwerkt. Klik hier voor de volledige stageomschrijving.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar werken@yoghurtbarn.nl met jouw CV en motivatiebrief. We hopen je snel te zien!

Finance (vanaf september 2020)

Alle geldzaken worden geregeld en in de gaten gehouden door de Finance stagiair. Je houdt ten eerste de wekelijkse rapportage van de omzet, inkoop, personeelsinzet, etc bij. Deze weekrapportages worden door jou op de wekelijkse team meetings besproken. Met behulp van dit overzicht analyseer je de inkoop en vergelijk je bijvoorbeeld de prijzen tussen verschillende leveranciers. Daarnaast boek je inkoopfacturen, maak je verkoopfacturen, leg je de maandelijkse omzetten naast de targets en rapporteer je hierover tijdens de team meetings, houd je de maandelijkse kortingen bij de grootste leveranciers bij en houd je goed in de gaten wat we bij hen afnemen. Klik hier voor de volledige stageomschrijving.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar werken@yoghurtbarn.nl met jouw CV en motivatiebrief. We hopen je snel te zien!

Stages op MBO niveau

Als jong bedrijf hechten we waarde aan een frisse blik. Om deze reden werken wij heel graag met stagiairs. Sinds 2018 zijn wij een erkend leerbedrijf. Het leuke aan werken bij Yoghurt Barn is dat geen enkele dag hetzelfde is en dat het werk veel variatie biedt. In overleg met de school bepalen wij de duur van de stage. Hierin zijn we erg flexibel. Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende stage? Kijk dan snel of er iets voor jou tussen zit!

Yoghurt Barn routine

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Crebo 25252 | MBO 1)

Bij ons werk je met uiteenlopende voedingsmiddelen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en je krijgt de mogelijkheid om hier een actieve bijdrage aan te leveren. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden en uitvoeren. Bij ons kun je producten bewerken en verwerken. Om dit op een hygiënische manier te kunnen doen, is het belangrijk dat je je bezighoudt met het schoonmaken van de ruimtes, gereedschappen en machines. Daarnaast maken we jou graag onderdeel van ons yoghurtfeestje, dus zul je ook producten maken voor de gasten.

1e medewerker fastservice (Crebo 25176 | MBO 3)

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent actief op de vloer en als eerste medewerker draag je de verantwoordelijkheid om de optimale gastvrijheid te bieden. Dit is jouw hoogste prioriteit. Je rapporteert aan de manager en je houdt de apparatuur waar we mee werken in de gaten om te monitoren of alles naar behoren werkt. Om elke gast te kunnen voorzien van een yoghurtbeleving is het belangrijk dat de voorraad besteld, en bij ontvangst gecontroleerd wordt. Dit valt dan ook binnen jouw takenpakket. Ook krijg je bij ons de kans om leiding te geven door het plannen en verdelen van de werkzaamheden en het instrueren van de medewerkers. Naast de productie- en voorbereidende werkzaamheden houdt een eerste medewerker zich bezig met het bedienen en beheren van de kassa, bestellingen, klachten en verkoop van producten. Daarnaast houd je je bezig met het schoonhouden van de productieruimtes en de rest van de Barn.

Meewerkend horeca ondernemer (Crebo 25185 | MBO 4)

Als meewerkend horecaondernemer binnen Yoghurt Barn werk je nauw samen met de vestigingsmanager en ondersteun je deze bij zijn/haar taken. Samen bepaal je het inkoop- en voorraadbeleid, denk je mee over het financieel beleid en houd je je bezig met de financiën. Dit doe je door het begroten en bewaken van de financiën en door een operationeel plan te maken. Daarnaast geef je leiding door het plannen en verdelen van de werkzaamheden, het aansturen van medewerkers en het voeren van intern formele gesprekken. Je leert het meest als je bij ons op de vloer staat, dus houd je je ook bezig met het bereiden van onze producten, kassawerkzaamheden en het bewaken van de sfeer. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en we rekenen erop dat jij hier een actieve bijdrage aan levert.  Na een dag sluit je het bedrijf af en voer je voorbereidingen uit voor de volgende dag. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de dag goed afrondt door je bezig te houden met het tellen van de kassa en een door taakverdeling te maken voor de volgende dag.

Medewerker fastservice (Crebo 25178 | MBO 2)

Als medewerker fastservice heb je een actieve rol binnen Yoghurt Barn. Je draagt zorg voor de schoonmaak van onze bedrijfsruimtes en gastruimtes en houd je bezig met het bereiden van de lekkerste yoghurtspecials! Daarnaast bedien en beheer je de kassa, distribueer je bestellingen, vang je klachten van gasten op, verleen je de gastvrijheid waar wij naar streven en verkoop je de producten aan onze gasten. Ook vinden we het fijn als je let op de voorraad; of deze correct wordt en is besteld en alles in goede orde is ontvangen.