Werken bij

Werken of stage lopen bij Yoghurt Barn?

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden om je als echte yoghurtfan aan te sluiten bij dit loei leuke bedrijf.

Scroll naar beneden voor vacatures, stages op MBO niveau en stages op HBO niveau.

Vacatures

Barn Manager Schiphol Plaza (m/v, 32-38u)

Voor onze Barn op Schiphol Plaza zijn we op zoek naar een Barn Manager! Kom je uit de omgeving van Amsterdam/Schiphol, heb je ervaring als leidinggevende in de horeca, is gastbeleving helemaal jouw ding en kun jij deze internationale Barn succesvol draaiende houden?

De volledige functieomschrijving vind je hier. Is dit op jouw buik geschreven? Solliciteer dan snel door jouw CV en motivatie te mailen naar hello@yoghurtbarn.nl, en wie weet kun je de Barn op Schiphol straks de jouwe noemen!

 

Barn Manager Breda (m/v, 32-38u)

Voor onze gloednieuwe, prachtige Barn in Breda zijn we op zoek naar een Barn Manager! Kom je uit de omgeving van Breda, heb je ervaring als leidinggevende in de horeca, is gastbeleving helemaal jouw ding en kun jij jouw Barn eigen maken in deze oergezellige stad?

De volledige functieomschrijving vind je hier. Is dit op jouw buik geschreven? Solliciteer dan snel door jouw CV en motivatie te mailen naar hello@yoghurtbarn.nl, en wie weet kun je de Barn in Breda straks de jouwe noemen!

 

Assistent Barn Manager & Coffee Master voor locatie Den Bosch  (m/v, 28-32u over 4 of 5 dagen in de week)

Dit is een mooie leidinggevende startersfunctie in de horeca. Als Assistent Barn Manager & Coffee Master ben jij de steun en toeverlaat van de Barn Manager en runnen jullie samen een locatie en een team. Je bent een gedreven horeca professional met minimaal MBO-achtergrond en bent bij wijze van opgegroeid in de horeca. Je wilt ervaring opdoen om uiteindelijk jouw horeca droom te verwezenlijken. Je vindt het geweldig om samen met een team de gasten tot fans te maken en ze telkens weer te verrassen. Je bent een team player, maar bent ook kritisch en bezit een gezond streven naar perfectie. Je bent binnen je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze koffie en dus een echte koffie freak. Je geeft trainingen en bent de contactpersoon met Bocca; onze koffieleverancier. Klinkt dit als iets wat helemaal bij jou aansluit? Stuur jouw CV en motivatie naar werken@yoghurtbarn.nl en wie weet zien we je snel!

 

Barnista’s gezocht (16+ uur, continue)

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar echte yoghurtfans die graag de handen uit de mouwen steken om gasten te verblijden met een echt yoghurtfeestje!

Enthousiastelingen met enige horeca-ervaring, een passie voor (yoghurt en) lekker eten en een drive om gasten hiermee te verrassen. Wil jij bij jouw Barn aan de slag, mail dan je CV, motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. We hebben niet altijd een plekje beschikbaar, maar komen in elk geval bij je terug wanneer er ruimte is.

 

Assistent Barnista’s gezocht (8 u, continue)

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar toppers die ons mooie servies weer brandschoon weten te krijgen! Ook zo gek op yoghurt!?

Ben je scholier en wil je leuke werkervaring opdoen bij Yoghurt Barn? Mail dan je motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. Vaak zijn er zaterdag en/of zondag diensten beschikbaar. Geef ook aan of je één of twee weekenddagen zou willen werken.

We hebben niet altijd een plekje beschikbaar, maar komen in elk geval bij je terug wanneer er wel weer ruimte is.

Stages op MBO niveau

 

Als jong bedrijf hechten we waarde aan een frisse blik. Om deze reden werken wij heel graag met stagiairs. Sinds 2018 zijn wij een erkend leerbedrijf. Het leuke aan werken bij Yoghurt Barn is dat geen enkele dag hetzelfde is en dat het werk veel variatie biedt. In overleg met de school bepalen wij de duur van de stage. Hierin zijn we erg flexibel. Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende stage? Kijk dan snel of er iets voor jou tussen zit!

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Crebo 25252 | MBO 1)

Bij ons werk je met uiteenlopende voedingsmiddelen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en je krijgt de mogelijkheid om hier een actieve bijdrage aan te leveren. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden en uitvoeren. Bij ons kun je producten bewerken en verwerken. Om dit op een hygiënische manier te kunnen doen, is het belangrijk dat je je bezighoudt met het schoonmaken van de ruimtes, gereedschappen en machines. Daarnaast maken we jou graag onderdeel van ons yoghurtfeestje, dus zul je ook producten maken voor de gasten.

Medewerker fastservice (Crebo 25178 | MBO 2)

Als medewerker fastservice heb je een actieve rol binnen Yoghurt Barn. Je draagt zorg voor de schoonmaak van onze bedrijfsruimtes en gastruimtes en houdt je bezig met het bereiden van de lekkerste yoghurtspecials! Daarnaast bedien en beheer je de kassa, distribueer je bestellingen, vang je klachten van gasten op, verleen je de gastvrijheid waar wij naar streven en verkoop je de producten aan onze gasten. Ook vinden we het fijn als je let op de voorraad; of deze correct wordt en is besteld en alles in goede orde is ontvangen.

1e medewerker fastservice (Crebo 25176 | MBO 3)

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent actief op de vloer en als eerste medewerker draag je de verantwoordelijkheid om de optimale gastvrijheid te bieden. Dit is jouw hoogste prioriteit. Je rapporteert aan de manager en je houdt de apparatuur waar we mee werken in de gaten om te monitoren of alles naar behoren werkt. Om elke gast te kunnen voorzien van een yoghurtbeleving is het belangrijk dat de voorraad besteld, en bij ontvangst gecontroleerd wordt. Dit valt dan ook binnen jouw takenpakket. Ook krijg je bij ons de kans om leiding te geven door het plannen en verdelen van de werkzaamheden en het instrueren van de medewerkers. Naast de productie- en voorbereidende werkzaamheden houdt een eerste medewerker zich bezig met het bedienen en beheren van de kassa, bestellingen, klachten en verkoop van producten. Daarnaast houd je je bezig met het schoonhouden van de productieruimtes en de rest van de Barn.

Meewerkend horeca ondernemer (Crebo 25185 | MBO 4)

Als meewerkend horecaondernemer binnen Yoghurt Barn werk je nauw samen met de vestigingsmanager en ondersteun je deze bij zijn/haar taken. Samen bepaal je het inkoop- en voorraadbeleid, denk je mee over het financieel beleid en houd je je bezig met de financiën. Dit doe je door het begroten en bewaken van de financiën en door een operationeel plan te maken. Daarnaast geef je leiding door het plannen en verdelen van de werkzaamheden, het aansturen van medewerkers en het voeren van intern formele gesprekken. Je leert het meest als je bij ons op de vloer staat, dus houd je je ook bezig met het bereiden van onze producten, kassawerkzaamheden en het bewaken van de sfeer. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en we rekenen erop dat jij hier een actieve bijdrage aan levert.  Na een dag sluit je het bedrijf af en voer je voorbereidingen uit voor de volgende dag. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de dag goed afrondt door je bezig te houden met het tellen van de kassa en een door taakverdeling te maken voor de volgende dag.

Stages op HBO/WO niveau (begin: januari/februari 2019)