Werken bij

De loei leukste vacatures voor jouw volgende (bij)baan vind je hier!

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden om je als echte yoghurtfan aan te sluiten bij dit loei leuke bedrijf.

Scroll naar beneden voor vacatures, stages op MBO niveau en stages op HBO niveau.

Barn Manager Amsterdam

Wij op zoek, en misschien wel naar jou! Ben jij een echte horeca king or queen die graag zijn of haar eigen Barn runt en een loei leuk team aanstuurt? Yes, dan zoeken we jou dus inderdaad! Voor deze functie heb je nodig: een hoop enthousiasme, ervaring in de horeca, affiniteit met het managen van een team en gezonde zin in een (nieuwe) uitdaging! Wij helpen jou om jouw horeca dromen waar te maken. 

Sta jij straks aan het roer van jouw eigen Barn onder leiding van ons jonge, enthousiaste Management Team? Heb jij het gevoel dat jij het trotse gezicht van de beste koffie- en lunchroom van het jaar bent?! 

Klik hier voor de volledige functieomschrijving!

Stuur jouw CV en motivatie naar werken@yoghurtbarn.nl en wie weet zien we je snel!

Leiden foto
MVRO_Yoghurt Barn_DEF_09

Fulltime Assistent Controller

Als assistent controller ben je verantwoordelijk voor het voeren van de volledige financiële administratie. Je bent een enthousiaste cijfer freak met oog voor detail. Je hebt direct contact met het management team en de werkvloer. Je bent de linker- en rechterhand van de algemeen directeur en controller. Deze brede en uitdagende functie kent veel facetten en heeft groeipotentie binnen onze groeiende organisatie!

Wie ben jij? 

Je hebt een opleiding in finance met enkele jaren ervaring in financiële administratie van een MKB-er of bijvoorbeeld Business Unit van een multinational. Het is tijd voor een volgende stap in je carrière en je wilt meer ondernemend financieel aan de slag gaan. Je past binnen de dynamiek en gaat uitdagingen van een snel groeiende food-retailer niet uit de weg. Je bent een energieke team-player die ook grotendeels zelfstandig kan werken.

Klik hier voor de volledige functieomschrijving! 

Yes, that’s me! 

Ben je enthousiast geworden? Mail jouw motivatiebrief en CV uiterlijk 1 september 2019 naar Wouter Staal via wouter@yoghurtbarn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06-52788719. 

Assistent Barn Manager & Coffee Master (op dit moment geen vacatures)

Dit is een mooie leidinggevende startersfunctie in de horeca. Als Assistent Barn Manager & Coffee Master ben jij de steun en toeverlaat van de Barn Manager en runnen jullie samen een locatie en een team. Je bent een gedreven horeca professional met minimaal MBO-achtergrond en bent bij wijze van opgegroeid in de horeca. Je wilt ervaring opdoen om uiteindelijk jouw horeca droom te verwezenlijken. Je vindt het geweldig om samen met een team de gasten tot fans te maken en ze telkens weer te verrassen. Je bent een team player, maar bent ook kritisch en bezit een gezond streven naar perfectie. Je bent binnen je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze koffie en dus een echte koffie freak. Je geeft trainingen en bent de contactpersoon met Bocca; onze koffieleverancier.

Klinkt dit als iets wat helemaal bij jou aansluit? Stuur jouw CV en motivatie naar werken@yoghurtbarn.nl en wie weet zien we je snel!

Char
Schermafbeelding 2019-06-19 om 10.41.06

De enige echte Barnista’s

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar echte yoghurtfans die graag de handen uit de mouwen steken om gasten te verblijden met een echt yoghurtfeestje!

Enthousiaste jongens of meiden met enige horeca-ervaring, een passie voor (yoghurt en) lekker eten. We hopen dat jij er echt voor gaat om gasten met ons loei lekkers te verrassen.

Wil jij bij jouw Barn aan de slag, mail dan je CV, motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. We hebben niet altijd een plekje beschikbaar, maar komen in elk geval bij je terug wanneer er ruimte is & zien er echt naar uit om je te ontmoeten!

Assistent Barnies

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar toppers die ons mooie servies weer brandschoon weten te krijgen! Ook zo gek op yoghurt!?

Ben je scholier en wil je leuke werkervaring opdoen bij Yoghurt Barn? Mail dan je motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. Vaak zijn er zaterdag en/of zondag diensten beschikbaar. Geef ook aan of je één of twee weekenddagen zou willen werken.

We hebben niet altijd een plekje beschikbaar, maar komen in elk geval bij je terug wanneer er wel weer ruimte is. We kijken ernaar uit om jou toe te voegen aan onze loei leuke teams!

Def_IMG_4205

Stages op HBO/WO niveau

Dit jaar zijn wij ook weer zoek naar enthousiaste stagiairs die mee willen draaien achter de schermen van Yoghurt Barn. We hebben vier verschillende functies, die elk op hun eigen manier uitdagend zijn en en waarin er ontzettend veel te leren valt.

Vind jij Yoghurt Barn net zo’n leuk bedrijf als wij het vinden, en zou je er graag onderdeel van uit willen maken? Lees dan snel de stagevacatures hieronder en kijk of er iets tussen zit wat op jouw studie (en jou!) aansluit. Gaat jouw hart sneller kloppen van één van deze beschrijvingen? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar werken@yoghurtbarn.nl.

Marketing- en Communicatie

De Marketing- en Communicatie stagiair van Yoghurt Barn houdt zich bezig met het beeld dat de gasten van Yoghurt Barn hebben. Klopt de informatie op de website? Past de uitstraling van onze Facebookpagina’s en de Instagram Feed bij wat we als bedrijf uit willen stralen? Wat is de inhoud van de reviews die gasten over ons geschreven hebben en hoe kunnen we die feedback toepassen op de vloer? Je werkt samen met de Marketing- en Communicatie medewerkers en brengt jouw creatieve ideeën in tijdens brainstormsessies. Daarnaast bedenk je winacties, organiseer je kleine events in de Barns, houd je je bezig met social media, zet je relevante (online) samenwerkingen in gang, houd je je bezig met design en fotografie van de producten en pak je in- en externe communicatietaken op die zich on the go voordoen!

Operationeel

Als stagiair Operationeel ben je de oren en ogen van het bedrijf. Je weet wat er speelt op de vloer èn achter de schermen. Als er een probleem is, kunnen we bij jou terecht voor de oplossing. Jij ziet meteen waar het mis gaat en hebt oog voor het optimaliseren voor processen. Daarnaast onderhoud je contacten met bedrijven zoals The Colour Kitchen, houd je de productiviteit per vestiging bij, zorg je bijvoorbeeld dat de BHV-cursussen gepland worden, voer je kassaveranderingen door als dit nodig is en loop je mee met de operationeel manager van de Barn, met wie je nauw samenwerkt.

Finance

Alle geldzaken worden geregeld en in de gaten gehouden door de Finance stagiair. Je houdt ten eerste de wekelijkse rapportage van de omzet, inkoop, personeelsinzet, etc bij. Deze weekrapportages worden door jou op de wekelijkse team meetings besproken. Met behulp van dit overzicht analyseer je de inkoop en vergelijk je bijvoorbeeld de prijzen tussen verschillende leveranciers. Daarnaast boek je inkoopfacturen, maak je verkoopfacturen, leg je de maandelijkse omzetten naast de targets en rapporteer je hierover tijdens de team meetings, houd je de maandelijkse kortingen bij de grootste leveranciers bij en houd je goed in de gaten wat we bij hen afnemen.

Stages op MBO niveau

Als jong bedrijf hechten we waarde aan een frisse blik. Om deze reden werken wij heel graag met stagiairs. Sinds 2018 zijn wij een erkend leerbedrijf. Het leuke aan werken bij Yoghurt Barn is dat geen enkele dag hetzelfde is en dat het werk veel variatie biedt. In overleg met de school bepalen wij de duur van de stage. Hierin zijn we erg flexibel. Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende stage? Kijk dan snel of er iets voor jou tussen zit!

Yoghurt Barn routine

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Crebo 25252 | MBO 1)

Bij ons werk je met uiteenlopende voedingsmiddelen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en je krijgt de mogelijkheid om hier een actieve bijdrage aan te leveren. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden en uitvoeren. Bij ons kun je producten bewerken en verwerken. Om dit op een hygiënische manier te kunnen doen, is het belangrijk dat je je bezighoudt met het schoonmaken van de ruimtes, gereedschappen en machines. Daarnaast maken we jou graag onderdeel van ons yoghurtfeestje, dus zul je ook producten maken voor de gasten.

1e medewerker fastservice (Crebo 25176 | MBO 3)

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent actief op de vloer en als eerste medewerker draag je de verantwoordelijkheid om de optimale gastvrijheid te bieden. Dit is jouw hoogste prioriteit. Je rapporteert aan de manager en je houdt de apparatuur waar we mee werken in de gaten om te monitoren of alles naar behoren werkt. Om elke gast te kunnen voorzien van een yoghurtbeleving is het belangrijk dat de voorraad besteld, en bij ontvangst gecontroleerd wordt. Dit valt dan ook binnen jouw takenpakket. Ook krijg je bij ons de kans om leiding te geven door het plannen en verdelen van de werkzaamheden en het instrueren van de medewerkers. Naast de productie- en voorbereidende werkzaamheden houdt een eerste medewerker zich bezig met het bedienen en beheren van de kassa, bestellingen, klachten en verkoop van producten. Daarnaast houd je je bezig met het schoonhouden van de productieruimtes en de rest van de Barn.

Meewerkend horeca ondernemer (Crebo 25185 | MBO 4)

Als meewerkend horecaondernemer binnen Yoghurt Barn werk je nauw samen met de vestigingsmanager en ondersteun je deze bij zijn/haar taken. Samen bepaal je het inkoop- en voorraadbeleid, denk je mee over het financieel beleid en houd je je bezig met de financiën. Dit doe je door het begroten en bewaken van de financiën en door een operationeel plan te maken. Daarnaast geef je leiding door het plannen en verdelen van de werkzaamheden, het aansturen van medewerkers en het voeren van intern formele gesprekken. Je leert het meest als je bij ons op de vloer staat, dus houd je je ook bezig met het bereiden van onze producten, kassawerkzaamheden en het bewaken van de sfeer. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en we rekenen erop dat jij hier een actieve bijdrage aan levert.  Na een dag sluit je het bedrijf af en voer je voorbereidingen uit voor de volgende dag. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de dag goed afrondt door je bezig te houden met het tellen van de kassa en een door taakverdeling te maken voor de volgende dag.

Medewerker fastservice (Crebo 25178 | MBO 2)

Als medewerker fastservice heb je een actieve rol binnen Yoghurt Barn. Je draagt zorg voor de schoonmaak van onze bedrijfsruimtes en gastruimtes en houd je bezig met het bereiden van de lekkerste yoghurtspecials! Daarnaast bedien en beheer je de kassa, distribueer je bestellingen, vang je klachten van gasten op, verleen je de gastvrijheid waar wij naar streven en verkoop je de producten aan onze gasten. Ook vinden we het fijn als je let op de voorraad; of deze correct wordt en is besteld en alles in goede orde is ontvangen.