Werken bij

De leukste vacatures voor jouw volgende (bij)baan vind je hier!

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden om je als echte yoghurtfan aan te sluiten bij Yoghurt Barn: één van de eerste klimaatpositieve ondernemingen in Nederland! 

Yoghurt Barn heeft goed doen voor mens, dier en milieu hoog in het vaandel staan, daar hoort de #YBFamily natuurlijk ook bij! Dankzij onze Barnista’s zijn we recentelijk al uitgeroepen tot Beste Foodservice Bedrijf van Nederland en hebben we de Happy Service Award gewonnen! We werken met een uitgebreid onboardingsysteem waarbij jij met jouw talenten en ervaring wordt klaargestoomd voor de Barn. Daarbij vinden we jouw persoonlijkheid van groot belang, wees jezelf & zet jezelf in. Welkom bij de #YBFamily!

Yoghurt Barn is actief tegen discriminatie en racisme en voor gelijkheid!
Daarom waarderen we anoniem solliciteren en worden alle aanmeldingen gelijk en inhoudelijk behandeld. Naam, geslacht en leeftijd hoeven niet op je CV te staan, het gaat om wie jij bent en hoe je daar bent gekomen.

Scroll naar beneden voor vacatures, stages op MBO niveau en stages op HBO niveau.

Schermafbeelding 2019-06-19 om 10.41.06

De enige echte Barnista’s

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continu op zoek naar echte yoghurtfans die graag de handen uit de mouwen steken om gasten te verblijden met een echt yoghurtfeestje!

Enthousiastelingen met enige horeca-ervaring, een passie voor (yoghurt en) lekker eten. We hopen dat jij er echt voor gaat om gasten met ons loei lekkers te verrassen.

Wil jij bij jouw Barn aan de slag, mail dan je CV, motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. We hebben niet altijd een plekje beschikbaar, maar komen in elk geval bij je terug wanneer er ruimte is & kijken er echt naar uit om je te ontmoeten!

Assistent Barnies

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar toppers die ons mooie servies weer brandschoon weten te krijgen! Ook zo gek op yoghurt!?

Ben je scholier en wil je leuke werkervaring opdoen bij Yoghurt Barn? Mail dan je motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. Vaak zijn er zaterdag en/of zondag diensten beschikbaar. Geef ook aan of je één of twee weekenddagen zou willen werken.

We hebben niet altijd een plekje beschikbaar, maar komen in elk geval bij je terug wanneer er wel weer ruimte is. We kijken ernaar uit om jou toe te voegen aan onze loei leuke teams!

Def_IMG_4205

Stages op HBO niveau

Dit jaar zijn wij ook weer zoek naar enthousiaste stagiairs die mee willen draaien achter de schermen van Yoghurt Barn. We hebben vier verschillende functies, die elk op hun eigen manier uitdagend zijn en waarin er ontzettend veel te leren valt.

Vind jij Yoghurt Barn net zo’n leuk bedrijf als wij het vinden, en zou je er graag onderdeel van uit willen maken? Lees dan snel de stagevacatures hieronder en kijk of er iets tussen zit wat op jouw studie (en jou!) aansluit. Gaat jouw hart sneller kloppen van één van deze beschrijvingen? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar werken@yoghurtbarn.nl.

Communicatie (vanaf januari 2022)

De Communicatie stagiair van Yoghurt Barn houdt zich bezig met projecten die vallen onder communicatie, grafische vormgeving, strategie en marketing. Klik hier voor de volledige stageomschrijving!

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar werken@yoghurtbarn.nl met jouw CV en motivatiebrief. We hopen je snel te zien!

Operationeel (vanaf september 2021)

Als Operationeel stagiair ben je de oren en ogen van het bedrijf. Je weet wat er speelt op de vloer én achter de schermen. Klik hier voor de volledige stageomschrijving!

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar werken@yoghurtbarn.nl met jouw CV en motivatiebrief. We hopen je snel te zien!

Finance (vanaf september 2021)

De geldzaken binnen Yoghurt Barn worden mede geregeld en in de gaten gehouden door de Finance stagiair. Klik hier voor de volledige stageomschrijving!

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar werken@yoghurtbarn.nl met jouw CV en motivatiebrief. We hopen je snel te zien!

Stages op MBO niveau

Als jong bedrijf hechten we waarde aan een frisse blik. Om deze reden werken wij heel graag met stagiairs. Sinds 2018 zijn wij een erkend leerbedrijf. Het leuke aan werken bij Yoghurt Barn is dat geen enkele dag hetzelfde is en dat het werk veel variatie biedt. In overleg met de school bepalen wij de duur van de stage. Hierin zijn we erg flexibel. Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende stage? Kijk dan snel of er iets voor jou tussen zit!

Yoghurt Barn routine

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Crebo 25252 | MBO 1)

Bij ons werk je met uiteenlopende voedingsmiddelen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en je krijgt de mogelijkheid om hier een actieve bijdrage aan te leveren. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden en uitvoeren. Bij ons kun je producten bewerken en verwerken. Om dit op een hygiënische manier te kunnen doen, is het belangrijk dat je je bezighoudt met het schoonmaken van de ruimtes, gereedschappen en machines. Daarnaast maken we jou graag onderdeel van ons yoghurtfeestje, dus zul je ook producten maken voor de gasten.

1e medewerker fastservice (Crebo 25176 | MBO 3)

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent actief op de vloer en als eerste medewerker draag je de verantwoordelijkheid om de optimale gastvrijheid te bieden. Dit is jouw hoogste prioriteit. Je rapporteert aan de manager en je houdt de apparatuur waar we mee werken in de gaten om te monitoren of alles naar behoren werkt. Om elke gast te kunnen voorzien van een yoghurtbeleving is het belangrijk dat de voorraad besteld, en bij ontvangst gecontroleerd wordt. Dit valt dan ook binnen jouw takenpakket. Ook krijg je bij ons de kans om leiding te geven door het plannen en verdelen van de werkzaamheden en het instrueren van de medewerkers. Naast de productie- en voorbereidende werkzaamheden houdt een eerste medewerker zich bezig met het bedienen en beheren van de kassa, bestellingen, klachten en verkoop van producten. Daarnaast houd je je bezig met het schoonhouden van de productieruimtes en de rest van de Barn.

Meewerkend horeca ondernemer (Crebo 25185 | MBO 4)

Als meewerkend horecaondernemer binnen Yoghurt Barn werk je nauw samen met de vestigingsmanager en ondersteun je deze bij zijn/haar taken. Samen bepaal je het inkoop- en voorraadbeleid, denk je mee over het financieel beleid en houd je je bezig met de financiën. Dit doe je door het begroten en bewaken van de financiën en door een operationeel plan te maken. Daarnaast geef je leiding door het plannen en verdelen van de werkzaamheden, het aansturen van medewerkers en het voeren van intern formele gesprekken. Je leert het meest als je bij ons op de vloer staat, dus houd je je ook bezig met het bereiden van onze producten, kassawerkzaamheden en het bewaken van de sfeer. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en we rekenen erop dat jij hier een actieve bijdrage aan levert.  Na een dag sluit je het bedrijf af en voer je voorbereidingen uit voor de volgende dag. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de dag goed afrondt door je bezig te houden met het tellen van de kassa en een door taakverdeling te maken voor de volgende dag.

Medewerker fast service (Crebo 25178 | MBO 2)

Als medewerker fast service heb je een actieve rol binnen Yoghurt Barn. Je draagt zorg voor de schoonmaak van onze bedrijfsruimtes en gastruimtes en houd je bezig met het bereiden van de lekkerste yoghurt specials! Daarnaast bedien en beheer je de kassa, distribueer je bestellingen, vang je klachten van gasten op, verleen je de gastvrijheid waar wij naar streven en verkoop je de producten aan onze gasten. Ook vinden we het fijn als je let op de voorraad; of deze correct wordt en is besteld en alles in goede orde is ontvangen.