Werken bij

Regio Manager West Nederland

Als Regio Manager maak jij – bij de Food Retailer van 2017 – jouw Barns commercieel, financieel en operationeel nog beter.

Samen met het management bouw jij verder aan het YB succes en sta jij aan het roer van de continue verbetering en verdere groei. Om de organisatie van binnenuit te leren kennen zul je starten met hands-on werkzaamheden in de verschillende locaties. In parallel wordt je klaargestoomd voor het aansturen van de operationele Barns met als doel deze qua gastvrijheid, operationele efficiency, financieel resultaat en hygiëne verder te optimaliseren en de organisatie hierin ondersteunen.

Klik hier voor de volledige omschrijving en mail je CV en motivatie naar hello@yoghurtbarn.nl tav Wouter Staal.

 

Stagiaire Business Control / Finance (start feb’18)

Je zal als stagiaire de functie vervullen van Assistent Business Controller, wat betekent dat je onze Business Controller zal gaan ondersteunen in zijn dagelijkse activiteiten. Dit omvat alle activiteiten rondom boekhouding, analyse & reporting, verbeteren en automatiseren en alles wat er bij komt kijken om ons als Food-Retailer van het jaar 2017 naar een volgende stap te brengen.

Klik hier voor een volledige functieomschrijving en mail je CV en motivatie naar sander@yoghurtbarn.nl

Barnista’s gezocht (16+ uur, continue)

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar echte toppers! Ook zo gek op yoghurt!?

Enthousiastelingen met enige horeca-ervaring, een passie voor (yoghurt en) lekker eten en een drive om gasten hiermee te verrassen. Wil jij bij jouw Barn aan de slag, mail dan je CV, motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. We hebben niet altijd een plekje beschikbaar maar komen in elk geval bij je terug wanneer er ruimte is. En voor echte toppers zoals jij is er altijd ruimte toch?

Afwassers gezocht (8 uur, continue)

Voor alle Barns door het gehele land zijn we continue op zoek naar echte toppers! Ook zo gek op yoghurt!?

Ben je scholier en wil je leuke werkervaring opdoen bij Yoghurt Barn? Wil jij bij jouw Barn aan de slag, mail dan je motivatie en beschikbaarheid naar werken@yoghurtbarn.nl en geef duidelijk aan bij welke Barn je zou willen werken. Vaak zijn er zaterdag en/of zondag diensten beschikbaar. Geef ook aan of je één of twee weekend dagen zou willen werken. Al vele afwassers zijn doorgegroeid naar Barnista!

We hebben niet altijd een plekje beschikbaar maar komen in elk geval bij je terug wanneer er ruimte is. En voor echte toppers zoals jij is er altijd plek toch?